Γουίλ Σμιθ: ούτε χωρισμός, ούτε τρίτα πρόσωπα

24.08.2011
Τέλος στη φημολογία που μιλούσε για αναπάντεχο χωρισμό ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγό του Τζάντα Πίνκετ (Jada Pinkett Smith) έβαλε ο Γουίλ Σμιθ (Will Smith).

Τέλος στη φημολογία που μιλούσε για αναπάντεχο χωρισμό ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγό του Τζάντα Πίνκετ (Jada Pinkett Smith) έβαλε ο Γουίλ Σμιθ (Will Smith).

Ο διάσημος 42χρονος ηθοποιός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στο δημοσίευμα του περιοδικού "In Touch Weekly" που υποστήριζε πως ο γάμος του διάσημου ζευγαριού αποτελεί παρελθόν ύστερα από 13 ευτυχισμένα χρόνια.

Στην ανακοίνωση του Σμιθ αναφέρονται τα εξής:

"Παρόλο που αποφεύγουμε να απαντάμε σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα στον Τύπο, οι φήμες που αφορούν την προσωπική μας ζωή είναι παντελώς αναληθείς. Είμαστε μαζί και κανείς δεν μπορεί να αγγίξει το γάμο μας".

Οι φήμες ήθελαν την πανέμορφη 39χρονη σύζυγο του Σμιθ να διατηρεί δεσμό με τον πρώην σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ, Μαρκ Άντονι, τον οποίο είχε δεχτεί ως καλεσμένο στην τηλεοπτική της εκπομπή η Τζάντα πριν ένα χρόνο περίπου.

Η εκπρόσωπος της κυρίας Σμιθ, Καρίν Τένσερ (Karynne Tencer) ανέφερε πως τα δημοσιεύματα αυτά είναι ψευδή αλλά απέφυγε να σχολιάσε περαιτέρω την προσωπική ζωή του ζευγαριού.

Πάντως, οι νομικοί σύμβουλοι της οικογένειας Σμιθ έχουν ήδη πιάσει δουλειά και ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά ενάντια στα δημοσιεύματα αυτά ενώ πηγή του “RadarOnline” συμπλήρωσε πως αυτή τη φορά ο Γουιλ και η Τζάντα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στα δημοσιεύματα που τους κάνουν μεν να γελάνε αλλά δεν αφήνουν την οικογένειά τους απροστάτευτη.

Ακόμα και ο εκπρόσωπος του Μαρκ Άντονι έλαβε δράση και διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία:

"Έλεος! Αρνούμαστε κατηγορηματικά πως υπάρχει αλήθεια στο εν λόγω δημοσίευμα. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Εδώ εμπλέκονται οικογένειες, παιδιά, φιλίες. Τίποτα δεν είναι αληθές"!

Διάψευση του χωρισμού για το διάσημο ζευγάρι έκανε μέσα από το Twitter και ο πρωτότοκος γιος του 42χρονου ηθοποιού, ο 18χρονος Τρέι Σμιθ (Trey Smith)- παιδί του Γουίλ από προηγούμενο γάμο του με την σχεδιάστρια μόδας Sheree Zampino με την οποία έμειναν μαζί τρία χρόνια- που τόνισε πως ο πατέρας του δεν χωρίζει!

Το διάσημο ζευγάρι που συγκέντρωσε 20 εκατομμύρια δολάρια την περασμένη χρονιά έχει αποκτήσει δύο παιδιά, το 13χρονο Τζέιντεν (Jaden) και τον δεκάχρονο Γουίλοου (Willow).

Ο Σμιθ γνωρίστηκε με την Τζάντα στις οντισιόν για τη σειρά "Ο πρίγκιπας του Μπελ Έαρ" το 1990 ενώ η Τζάντα βρέθηκε κοντά στον Γουίλ μετά το διαζύγιό του και οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1997 σε στενό οικογενειακό κύκλο 100 ατόμων και με την Τζάντα να διανύει τον δεύτερο μήνα εγκυμοσύνης.

Πρόσφατα, το ζευγάρι έκανε οικογενειακές διακοπές στη Χαβάη ενώ η τελευταία κοινή του εμφάνιση ήταν στη διάρκεια του τηλεοπτικού σόου της Τζάντα την περασμένη εβδομάδα.

Τότε, ο Γουίλ έκανε εμφάνιση έκπληξη στο σόου της αγαπημένης του, της έδωσε μια ωραιότατη συνέντευξη και ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα φιλάκι στο στόμα.

Κατερίνα Π.