Τα πικρά χαμόγελα της πριγκίπισσας Σαρλίν

06.09.2011
Δύο μήνες πέρασαν από τον πολυσυζητημένο γάμο τους και ναι… οι πρίγκιπες του Μονακό παραμένουν παντρεμένοι! Και αυτό σίγουρα είναι είδηση.


Δύο μήνες πέρασαν από τον πολυσυζητημένο γάμο τους και ναι… οι πρίγκιπες του Μονακό παραμένουν παντρεμένοι! Και αυτό σίγουρα είναι είδηση.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος (prince Albert) και η Σαρλίν (Charlene) εμφανίστηκαν –παραδόξως- στο Λιντς όπου και κατέβαλαν σοβαρότατη προσπάθεια να παρουσιαστούν ως "ευτυχισμένοι σύζυγοι".

Αν εξαιρέσεις το μόνιμα θλιμμένο ύφος της πριγκίπισσας, που κάπως αποπροσανατολίζει, τότε μάλλον έκαναν καλή δουλειά.

Οι πρίγκιπες βρέθηκαν στο Γιορκσάιρ για ένα ταξίδι και αποφάσισαν να παραβρεθούν σε εκδήλωση που διοργάνωνε το "Variety Club" στο Harewood House στο Λιντς.

Η 33χρονη πρώην ολυμπιονίκης που σύμφωνα με φήμες είχε προσπαθήσει να το σκάσει –τρις- πριν από τον γάμο εξαιτίας των εξώγαμων παιδιών του Αλβέρτου που ξεπροβάλουν από παντού (!) εμφανίστηκε κάπως πιο… θερμή.

Φορώντας μια μακριά, στενή, χρυσή τουαλέτα που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της η Σαρλίν κρατούσε διακριτικά τον άντρα της από το μπράτσο χαμογελώντας όσο πιο όμορφα και αβίαστα μπορούσε. Αυτό το τελευταίο, βέβαια, μάλλον δύσκολα της έρχεται γενικά της πριγκίπισσας γιατί ό,τι και να κάνει, η θλίψη δεν μπορεί να φύγει από τα μάτια της. Δεν έχει και πολύ άδικο, εδώ που τα λέμε…

Ο Αλβέρτος έχει ήδη αναγνωρίσει δύο εξώγαμα παιδιά: τον 6χρονο Αλεξάντρ (Alexandre), γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο, Νικόλ Κοστ (Nicole Coste), και τη 19χρονη Τζάσμιν (Jazmin), κόρη της αμερικανίδας μεσίτριας Ταμάρα Ροτόλο (Tamara Rotolo).

Μέχρι εκεί καλά, αλλά το τεστ DNA που εκκρεμεί –από τον γάμο ακόμη- για ένα ακόμη παιδί που διεκδικεί την πατρότητα του μπερμπάντη πρίγκιπα καθώς και ένα ακόμη που… περιμένει τη σειρά του, έχουν φέρει τη Σαρλίν σε κάπως άβολη (για να το πούμε κομψά) θέση. Σε αναμονή εξελίξεων, λοιπόν.

Ζωή Κίττα