Μαντόνα: Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

07.09.2011
Ατυχήματα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες –όπως λέει ο λαός μας- και ιδού ακόμη ένα ηχηρό παράδειγμα, με πρωταγωνίστρια την ίδια τη βασίλισσα της ποπ.


Ατυχήματα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες –όπως λέει ο λαός μας- και ιδού ακόμη ένα ηχηρό παράδειγμα, με πρωταγωνίστρια την ίδια τη βασίλισσα της ποπ.

Η Μαντόνα (Madonna) βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Βενετία παρουσιάζεται –εκτός συναγωνισμού- η ταινία της με τίτλο "W.E", στο πλαίσιο του φετινού κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Το εν λόγω περιστατικό που έφερε την 53χρονη σταρ σε δύσκολη θέση –χωρίς να το πολυκαταλάβει δηλαδή- πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το σκηνοθετικό της πόνημα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η Μαντόνα είχε καθίσει στη θέση της και περίμενε να ξεκινήσει η συνέντευξη όταν την πλησίασε ένας θαυμαστής προσφέροντάς της μία μοβ ορτανσία.

"Ευχαριστώ", αποκρίθηκε χαμογελώντας ευγενικά η σταρ αλλά αμέσως μετά, γυρίζοντας στο πλάι για να ακουμπήσει κάπου το λουλούδι –και προφανώς έχοντας ξεχάσει τα μικρόφωνα που ήταν κοντά της και μάλιστα ανοιχτά(!)- η Μαντόνα ακούστηκε ξεκάθαρα να μιλά στους διπλανούς της με όχι και τόση κομψότητα για το συμβάν.

Στην αρχή ορθάνοιξε τα μάτια της με νόημα και μετά ακούστηκε να λέει "Σιχαίνομαι τελείως τις ορτανσίες" για να συμπληρώσει αμέσως "Προφανώς όμως εκείνος δεν το ξέρει αυτό". Ούτε και η Μαντόνα ότι οι κάμερες είχαν ήδη αρχίσει να γράφουν. Και έβγαλαν φωτιά!

Κατά τα άλλα, η διάσημη τραγουδίστρια που έγινε σκηνοθέτης εμφανίστηκε πολύ φρέσκια στο Φεστιβάλ της Βενετίας και ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε ότι έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει στο νέο της άλμπουμ.

Στο μεταξύ, ο πρώην σύζυγός της, Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) και η νυν σύντροφός του καλωσόρισαν πριν από δύο μέρες το μωράκι τους.

Ζωή Κίττα