Και σωματοφύλακες απέκτησε η Πίπα

12.09.2011
Ιδιωτική προστασία, λέγεται ότι έχει η 28χρονη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ από τη στιγμή που η έκθεσή της στη δημόσια ζωή κρίθηκε "εντονότατη".


Ιδιωτική προστασία, λέγεται ότι έχει η 28χρονη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ από τη στιγμή που η έκθεσή της στη δημόσια ζωή κρίθηκε "εντονότατη".

Από την ημέρα του γάμου της Κέιτ (Kate) με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) είχε εντοπισθεί ένας διακριτικός κύριος που δεν άφηνε την Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) από τα μάτια του.


Πρόσφατα, ο κύριος αυτός αναγνωρίστηκε ως ο Χέιρικ Μποντ Γκάνινγκ (Heyrick Bond Gunning), ένας πρώην αξιωματικός του στρατού, του οποίου η παγκοσμίου εμβέλειας εταιρεία που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας συνεργάζεται στενά με την οικογένεια Μίντλετον από τον αρραβώνα της Κέιτ και μετά.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ "καλύπτεται" σίγουρα από τις σχετικές ρυθμίσεις του παλατιού αλλά τι γίνεται με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας;

Το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό ζήτημα ανέλαβαν να λύσουν μόνοι τους οι Μάικλ (Michael) και Κάρολ (Carole) Μίντλετον τόσο για τους ίδιους όσο και για τα άλλα δύο παιδιά τους, την Πίπα και τον Τζέιμς (James).

"Δεν πρόκειται για 24ωρη φύλαξη", εξηγούν οι άνθρωποι της εταιρείας. "Όμως, μιλάμε για μια απλή οικογένεια που βρέθηκε σε μια εξαιρετική κατάσταση, πέρα από τα συνηθισμένα και σαφώς έχουν ανάγκη από βοήθεια και συμβουλές", συνεχίζουν.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας της Κέιτ με τον Γουίλιαμ η εταιρεία "Salamanca", της οποίας το πελατολόγιο περιλαμβάνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, έχει αναλάβει επανειλημμένα να συνοδέψει μέλη της οικογένειας Μίντλετον σε διάφορες εκδηλώσεις. Απλά και διακριτικά.

Χωρίς να έχει αρνηθεί ότι είναι ο ίδιος που φωτογραφήθηκε στο πλευρό της Πίπα, ακόμη και την ημέρα του γάμου, ο Μποντ Κάνινγκ δεν επιβεβαίωσε επίσημα την επαγγελματική σχέση μαζί της. "Δεν μπορούμε να συζητούμε δημοσίως για τους πελάτες μας, ούτε να δίνουμε τα ονόματά τους", δήλωσε συγκεκριμένα.

Ζωή Κίττα