Η Μπρίτνεϊ διαψεύδει τον αρραβώνα

14.09.2011
Δεν πρόλαβαν να "αρχίσουν τα όργανα" για τα φημολογούμενα αρραβωνιάσματα της 29χρονης τραγουδίστριας και εκείνη έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν πρόλαβαν να "αρχίσουν τα όργανα" για τα φημολογούμενα αρραβωνιάσματα της 29χρονης τραγουδίστριας και εκείνη έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Οι φήμες άρχισαν όταν ο σύντροφός της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) εθεάθη να ψωνίζει διαμάντια. Το συμπέρασμα βγήκε αμέσως. Ήταν φανερό ότι έψαχνε μονόπετρο για να κάνει την πρόταση στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

Όμως, όπως μεταδίδει σήμερα το Cover Media η πριγκίπισσα της ποπ εξέδωσε σήμερα μια επίσημη ανακοίνωση που διαψεύδει όλες τις σχετικές φήμες.

"Δεν υπάρχει καμία αλήθεια στα δημοσιεύματα που μιλούν για δαχτυλίδια αρραβώνων. Ο Τζέισον πήγε όντως εκεί (σ.σ. στο κοσμηματοπωλείο) και συζήτησε για άλλα θέματα με τον Πασκάλ (σ.σ. ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου). Τίποτα που να έχει να κάνει με εκείνον προσωπικά", βιάστηκε να εξηγήσει η Μπρίτνεϊ.

Και εσύ που το ξέρεις, δηλαδή; Θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί… Αν ήθελε ο Τζέισον να αγοράσει μονόπετρο, θα της το έλεγε εκ των προτέρων; Έλα μου ντε… Ό,τι και να συμβαίνει πάντως, θα φανεί.

Η Μπρίτνεϊ έχει φορέσει την κουλούρα άλλες δύο φορές στο παρελθόν. Το 2004 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το σχολείο Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander) στο Λας Βέγκας, αλλά ο γάμος αυτός ακυρώθηκε ύστερα από μόλις 55 ώρες.

Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2004 παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν (Jason Alexander), από τον οποίο και χώρισε τον Αύγουστο του 2006. Μαζί έχουν δύο γιους. Τον Σον Πρέστον (Sean Preston) που αύριο γίνεται έξι και τον Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James) που έγινε πέντε χθες…

Ζωή Κίττα