Καυτά φιλιά Σρόιτερ με τη νέα αγαπημένη του!

05.10.2011
Είναι ερωτευμένος στα σύννεφα πετάει ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του με την Δήμητρα Αιγινίτη, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με νέα αγαπημένη. Βλέπεις, μέσα σε αυτό το χρόνο ουκ ολίγες φορές

Είναι ερωτευμένος στα σύννεφα πετάει ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του με την Δήμητρα Αιγινίτη, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με νέα αγαπημένη. Βλέπεις, μέσα σε αυτό το χρόνο ουκ ολίγες φορές είχαν ακουστεί φήμες για έρωτες του Σρόιτερ, χρεώνοντας του διάφορες αιθέριες υπάρξεις.

Και μπορεί να τον βλέπαμε έξω με τις κυρίες αυτές, όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, αφού ο άνκορμαν ήτο ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις του. Μέχρι που ήρθε μία νεαρή αοιδός και συγκεκριμένα η Ελισάβετ Σπανού και του πήρε τα μυαλά. Και ήρθε ο Σρόιτερ κι εκεί που ήταν «κουμπωμένος», να απελευθερώνεται.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το νέο ζευγάρι της πόλης διασκέδασε στον Γιώργο Μαζωνάκη. Και λίγο τα άσματα του «Μαζώ»,λίγο η ατμόσφαιρα, λίγο ο έρωτας τους που είναι και πρόσφατος, το ζευγάρι ήταν εκδηλωτικό. Να οι τρυφερές ματιές, να οι αγκαλιές, να τα χάδια., να τα φιλιά, όπως τα είδαμε στο ΟΚ.

Εύγε, εύγε. Για την ιστορία, Σρόιτερ και Σπανού είναι μαζί τις τελευταίες εβδομάδες και πολύ ερωτευμένοι.