Το δαχτυλίδι της Κέιτ στο χέρι της Λιζ Χάρλεϊ

03.10.2011
Μπορεί στη σημερινή δημόσια εμφάνισή τους να μη μίλησαν δημόσια για αυτό, αλλά τα σχόλια μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter τα λένε όλα! Ο Σέιν Γουορν (Shane Warne) την έκανε την πρόταση και η 45χρονη σταρ είπε το «Ναι».

Μπορεί στη σημερινή δημόσια εμφάνισή τους να μη μίλησαν δημόσια για αυτό, αλλά τα σχόλια μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter τα λένε όλα! Ο Σέιν Γουορν (Shane Warne) την έκανε την πρόταση και η 45χρονη σταρ είπε το «Ναι».

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) πήρε τον γιο της Ντέμιαν (Damien) και μαζί με τον 42χρονο αγαπημένο της παραβρέθηκαν στο τουρνουά γκολφ «Dunhill». Φυσικά όλοι κοιτούσαν το τέταρτο δάχτυλο του αριστερού της χεριού, όπου μία τεράστια μπλε κοτρόνα… έβγαζε μάτι.

Όπως μαθεύτηκε λίγο αργότερα, ο Σέιν της είχε κάνει πρόταση γάμου το προηγούμενο βράδυ, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

«Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήριά σας», έγραψε στον λογαριασμό της η Λιζ Χάρλεϊ, μαζί με μια φωτογραφία που έβγαλε με τον καλό της λίγες στιγμές πριν εκείνος της προσφέρει το αξίας $300.000 δολαρίων διαμαντένιο δαχτυλίδι με το τεράστιο ζαφείρι στη μέση.

Πληροφορίες θέλουν την πρόταση να έγινε μετά από ένα ρομαντικό δείπνο στο πριβέ εστιατόριο «Old Course Hotel» στο Σεντ Άντριους, όπου η Χάρλεϊ ξαφνιάστηκε τελείως.

«Ο Σέιν έκανε τη πρόταση σε έναν δημόσιο χώρο. Δεν γονάτισε, αλλά μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, όλοι οι άλλοι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χειροκροτούν», μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Τώρα, αν νομίζετε ότι κάτι σας θυμίζει το δαχτυλίδι της Λιζ, έχετε δίκιο. Το μονόπετρο της πριγκίπισσας Νταϊάνα που πρόσφερε ο Γουίλιαμ (William) στην Κέιτ (Kate) είναι κάτι περισσότερο από… παρόμοιο.

Ο Κάρολος είχε δώσει το δαχτυλίδι με το 12 καρατίων οβάλ ζαφείρι και τα 14 διαμάντια στην μέλλουσα γυναίκα του το 1981. Τότε είχε κοστίσει $28.500.

Όμως η επιλογή της συγκεκριμένης πέτρας δεν είναι καθόλου τυχαία αφού το ζαφείρι συμβόλιζε ανέκαθεν την αγάπη, την αλήθεια και τη δέσμευση.

Η Λιζ ήταν παντρεμένη με τον Ινδό επιχειρηματία Αρούν Ναγιάρ από τον οποίο και χώρισε τον Ιούνιο, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον αυστραλό άσσο του κρίκετ.

Από τότε, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μάλιστα οι κακές γλώσσες θέλουν την επιρροή της Χάρλεϊ στην εξωτερική εμφάνιση του Γουορν να έχει υπάρξει καταλυτική. «Τώρα που ολοκληρώθηκε η… μετατροπή και το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό, ήρθε και η ώρα για τον γάμο», λένε… Η ώρα η καλή…

Επιμέλεια-Απόδοση: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου