Ο Γουίλιαμ "έφαγε λάχανο" Μπέκαμ, Πιτ και Ομπάμα

20.10.2011
Χωρίς αμφιβολία φέτος ήταν η χρονιά του, και δεν έχει τελειώσει ακόμη! Με μια λαμπερή καινούρια νύφη στο πλευρό του και μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη βασιλική περιοδεία στην "πλάτη", ο 29χρονος δούκας του Κέιμπριτζ (duke of Cambridge)… σκίζει.


Χωρίς αμφιβολία φέτος ήταν η χρονιά του, και δεν έχει τελειώσει ακόμη! Με μια λαμπερή καινούρια νύφη στο πλευρό του και μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη βασιλική περιοδεία στην "πλάτη", ο 29χρονος δούκας του Κέιμπριτζ (duke of Cambridge)… σκίζει.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) ψηφίστηκε από τους επισκέπτες του lifestyle ιστοτόπου AskMen.com ως "ο άντρας με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως για τη χρονιά που πέρασε".

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 7.200 άντρες από 18 μέχρι 40 ετών και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δει κανείς ποιους άφησε πίσω του στη λίστα με τους πιο ισχυρούς άντρες για φέτος ο Γουίλιαμ.

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) έφτασε μέχρι τη 10η θέση, ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Τζομπς (Steve Jobs) ο οποίος πέθανε πριν από λίγες μέρες στην 6η, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στη 14η και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) στην 20ή. Για να μην αναφέρουμε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον (David Cameron) ο οποίος τερμάτισε μόλις και μετά βίας στην 50ή και τελευταία θέση.

Ο Ντρου Λουμπέγκα (Drew Lubega) αρχισυντάκτης του AskMen.com που "έτρεξε" το συγκεκριμένο πρότζεκτ τόνισε ότι η πρώτη θέση του νεαρού δούκα μόνο τυχαία δεν ήταν. Μάλιστα μετέφερε και σκέψεις πολλών από αυτούς που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, σύμφωνα με τις οποίες ο Γουίλιαμ κατάφερε να αναβιώσει τη βασιλική οικογένεια κάνοντάς τη να φαίνεται "προσιτή και άνετη".

"Ο Γουίλιαμ έχει ήδη βελτιώσει την εικόνα της βασιλικής οικογένειας σε τέτοιο βαθμό που οι προηγούμενες γενιές δεν μπορούσαν να φανταστούν καν", υποστήριξε ο Λουμπέγκα υπογραμμίζοντας τη διάθεσή του να χρησιμοποιεί το χαμηλό παγκόσμιο προφίλ του πάντα για καλούς, κοινωφελείς σκοπούς.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο μικρότερος αδελφός του Γουίλιαμ , Χάρι (Harry) βρίσκεται στην 22η θέση της λίστας, τα 20 πρώτα ονόματα της οποίας παραθέτουμε στη συνέχεια.

Οι άντρες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως για φέτος
1 Ο δούκας του Κέιμπριτζ
2 Ντέιβιντ Γκέτα (David Guetta), γάλλος DJ
3 Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo), βραζιλιάνος άσσος ποδοσφαίρου
4 Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan), δημοσιογράφος
5 Μαρκ Ζούκερμαν (Mark Zuckerberg), ιδρυτής και CEO του Facebook
6 Στιβ Τζομπς (Steve Jobs), ο συνιδρυτής της Apple που πέθανε πρόσφατα
7 Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (Sir Alex Ferguson), προπονητής ποδοσφαίρου
8 Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen), ηθοποιός
9 Άλαν Σούγκαρ (Alan Sugar), αμερικανός επιχειρηματίας
10 Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama), πρόεδρος των ΗΠΑ
11 Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber), τραγουδιστής
12 Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe), ηθοποιός γνωστός ως "Χάρι Πότερ"
13 Τάινι Τέμπα (Tinie Tempah), ράπερ
14 Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), ηθοποιός
15 Κάνιε Γουέστ (Kanye West), ράπερ
16 Ανώνυμος "hactivist", μέλος ενός ανώνυμου γκρουπ χάκερ
17 Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson), ηθοποιός
18 Λιονέλ Μέσι (Lionel Messi), αργεντινός άσσος ποδοσφαίρου
19 Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), ηθοποιός
20 Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham), βρετανός άσσος ποδοσφαίρου

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr