Τρίτο στεφάνι -και- για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς

25.10.2011
Στα βήματα του σερ Πολ Μακ Κάρτνεϊ (sir Paul MacCartney) φαίνεται ότι περπατά το 60χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος ντύθηκε γαμπρός για τρίτη φορά.


Στα βήματα του σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ (sir Paul MacCartney) φαίνεται ότι περπατά το 60χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ο οποίος ντύθηκε γαμπρός για τρίτη φορά.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο "Cover Media", o Ρόμπιν Γουίλιαμς (Robin Williams) παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Σούζαν Σνάιντερ (Susan Schneider) σε μια χλιδάτη τελετή στην Καλιφόρνια, χθες.

Συγκεκριμένα, ο γάμος τελέστηκε στο Meadowood resort της Σάντα Ελένα στην Κοιλάδα Νάπα.

Ο διάσημος κωμικός γνώρισε την Σνάιντερ, η οποία είναι γραφίστρια στο επάγγελμα λίγο πριν την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υπεβλήθη το 2009.

Μάλιστα, σύφωνα με την εφημερίδα "Guardian" ο Γουίλιαμς υποστηρίζει ότι χρωστάει τα πάντα στη Σούζαν και στον τρόπο με τον οποίο τον φρόντισε μετά την περιπέτειά του.

Από τη μεριά της, η νύφη μίλησε στην "San Francisco Chronicle" και αποκάλυψε ότι είναι τρισευτυχισμένη και κατενθουσιασμένη για τον γάμο της.

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έχει τρία παιδιά από τους δύο προηγούμενους γάμους του. Τον 28χρονο Ζάκαρι (Zachary) από τον πρώτο του γάμο με τη Βάλερι (Valerie), από την οποία χώρισε το 1988 ύστερα από 10 χρόνια και την 22χρονη Ζέλντα (Zelda) και τον 19χρονο Κόντι (Cody) από τον δεύτερο γάμο του με τη Μάρσα (Marsha) η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2008.

Ζωή Κίττα

Γίνε φίλη μας και στο Facebook. Κάνε Like στο Womenonly.gr