Έγκυος η πριγκίπισσα Κέιτ;

07.11.2011
Σε επίσημο ταξίδι στη Δανία βρίσκονται αυτές τις μέρες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η 29χρονη σύζυγός του και οι φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της έχουν οργιάσει.


Σε επίσημο ταξίδι στη Δανία βρίσκονται αυτές τις μέρες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η 29χρονη σύζυγός του και οι φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της έχουν οργιάσει.

Η Κέιτ (Kate) συνόδευσε τον αγαπημένο της σύζυγο στην Κοπενχάγη όπου –προφανώς- άθελά της έδωσε τροφή στα σχόλια που τη θέλουν να ετοιμάζει ήδη τον… διάδοχο.

Ως πρώτο "ύποπτο" στοιχείο αναφέρεται η άρνηση της Κέιτ να φάει πάστα φιστικιού που τους προσφέρθηκε σε κάποιο επίσημο γεύμα. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι η νεαρή δούκισσα "έριξε ένα βλέμμα όλο νόημα" στον Γουίλιαμ καθώς αρνιόταν ευγενικά τη συγκεκριμένη λιχουδιά με φιστίκι που της πρόσφεραν.

Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι ξηροί καρποί αποφεύγονται με τον φόβο ότι ίσως προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση στο έμβρυο.

"Δεν υπήρχε άλλος λόγος εκτός από πιθανή εγκυμοσύνη για να αρνηθεί έστω και να γευτεί τη συγκεκριμένη λιχουδιά", υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Κατά τα άλλα και παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί κανείς να μιλήσει ξεκάθαρα για "κιλάκια" που ενδεχομένως να πήρε τον τελευταίο καιρό η Κέιτ, η ιδιαίτερη "προστασία" που έδειχνε στην… κοιλίτσα της, προκαλεί ερωτηματικά.

Αδύνατη και κομψή, όπως πάντα, η Κέιτ εμφανίστηκε φορώντας ένα μακρύ κόκκινο παλτό, που κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι "ένα νούμερο μεγαλύτερο" και μαύρες μπότες.

Η ασυναίσθητη κίνηση που έκανε επανειλημμένα να βάζει το χέρι της επάνω στην κοιλιά της, μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως κάτι… κρύβει.

Πηγές κοντά στην πριγκίπισσα μεταφέρουν ότι η ίδια και ο Γουίλιαμ ανυπομονούν να ξεκινήσουν οικογένεια, αλλά επίσημα, το παλάτι δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Επιπλέον, το γεγονός ότι το βρετανικό κοινοβούλιο αναθεώρησε τον 300 ετών νόμο που αφορά στη διαδοχή, έτσι ώστε το πρώτο παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ να βασιλέψει ακόμη και αν είναι κορίτσι, εντείνει τις υποψίες περί γενικότερης… προετοιμασίας.

Όπως και να έχει, πάντως, αν τα ευχάριστα νέα αληθεύουν, δεν θα αργήσει να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση. Αναμένουμε…

Ζωή Κίττα