Χάρι: "Μη τζιζ" για τα αγνά κορίτσια της Αριζόνα

08.11.2011
"Η πόλη μας δεν είναι για πάρτι" φέρεται να βροντοφωνάζει ο δήμαρχος της μικρής πόλης Τζίλα Μπεντ στην Αριζόνα, προειδοποιώντας εμμέσως –πλην σαφώς- τον 27χρονο πρίγκιπα να μην… γλείφεται!

"Η πόλη μας δεν είναι για πάρτι" φέρεται να βροντοφωνάζει ο δήμαρχος της μικρής πόλης Τζίλα Μπεντ στην Αριζόνα, προειδοποιώντας εμμέσως –πλην σαφώς- τον 27χρονο πρίγκιπα να μην… γλείφεται!

Ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) και τα υπόλοιπα μέλη του στρατεύματος των ελικοπτέρων Απάτσι στα οποία υπηρετεί εγκαταστάθηκαν μόλις στην περιοχή που θυμίζει έντονα το ορεινό Αφγανιστάν με σκοπό να ολοκληρώσουν εκεί την εκπαίδευσή τους.

Όπως φαίνεται ότι η "φήμη" του προηγήθηκε και ο Ρόν Χένρι (Ron Henry) αυστηρός δήμαρχος των 1700 "θεοσεβούμενων" κατοίκων της Τζίλα Μπεντ ανέλαβε να μεταφέρει την ανησυχία των περισσοτέρων σχετικά με την… τύχη των κοριτσιών τους.

"Υπάρχουν προφανώς πολλοί πατεράδες οι οποίοι θα έφταναν στα άκρα για να προστατεύσουν τις κόρες τους", ξεκαθάρισε ο 64χρονος Χένρι, συμπληρώνοντας ότι κανείς δεν θα δει με συμπάθεια "έναν πρίγκιπα που εκπορνεύει τα πάντα μέσα στη νύχτα".

Ο μικρός πρίγκιπας μαζί με τους συναδέλφους του πιλότους προβλέπεται να μείνουν στην πόλη τον επόμενο μήνα. Όμως, οι κάτοικοί της έχουν ήδη μάθει τα "κατορθώματά " του από τη διαμονή τους στη βάση El Centro της Καλιφόρνια, όπου πέρασαν τις περασμένες τέσσερις εβδομάδες.

Εκείνο τον καιρό ο Χάρι φαίνεται ότι απόλαυσε για τα καλά τη βραδινή ζωή του κοντινού Σαν Ντιέγκο, προκαλώντας πανικό στο πέρασμά του. Βέβαια, με δεδομένο ότι στη μικρή Τζίλα Μπεντ υπάρχει ένα μόνο μπαρ και ένα μικρό ξενοδοχείο σχεδιασμένο ως διαστημόπλοιο (!) δεν μένουν και πολλά πράγματα να κάνει κανείς για να διασκεδάσει… Εξ ου και ο φόβος του δημάρχου.

"Η ομορφιά είναι στο μάτι του 'θεατή' και εμείς έχουμε μερικά πολύ όμορφα κορίτσια εδώ. Είναι, όμως, μια πολύ ήσυχη πόλη με πολλούς καλούς χριστιανούς. Δεν είναι μια πόλη για πάρτι", ολοκληρώνει την… τοποθέτησή του ο δήμαρχος της Τζίλα Μπεντ.

Α, όλα κι όλα… Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Ζωή Κίττα