Η Έμα Γουάτσον λατρεύει τη ρουτίνα

22.11.2011
Πίσω στην πατρίδα γυρίζει η 21χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της ως "Ερμιόνη" στον κινηματογραφικό "Χάρι Πότερ" και το απολαμβάνει στο έπακρο.


Πίσω στην πατρίδα γυρίζει η 21χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της ως "Ερμιόνη" στον κινηματογραφικό "Χάρι Πότερ" και το απολαμβάνει στο έπακρο.

Η Έμα Γουάτσον (Emma Watson) έκανε ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Μπράουν της Αμερικής, όπου γράφτηκε πρόσφατα, και επέστρεψε στη Βρετανία για… δουλειά!

"Μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ, μαζί με την οικογένεια και του φίλους μου πάλι", δήλωσε στο περιοδικό "People" η Έμα συμπληρώνοντας πόσο απολαμβάνει να έχει μια σταθερή καθημερινή ρουτίνα γύρω από ανθρώπους που αγαπάει και κάνοντας αυτό που της αρέσει.

Κατά τα άλλα, η Γουάτσον που άφησε για λίγο καιρό στην άκρη την υποκριτική για να σπουδάσει, ετοιμάζει ακόμη 2-3 ταινίες –για τις οποίες, όμως, δεν συζητά πολλά- ενώ σύντομα θα τη δούμε στην ταινία "Η εβδομάδα μου με τη Μέριλιν" δίπλα στη Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams) –δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί.

"Είμαι πολύ περήφανη για το φιλμ αυτό και χαίρομαι πολύ που συμμετείχα", αποκάλυψε η Έμα. Όσο για το γεγονός ότι ο ρόλος της ήταν πολύ μικρότερος από αυτόν της Ερμιόνης, η Γουάτσον δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου.

"Η πίεση ήταν μικρότερη και παρόλο που ήταν πολύ μικρότερος, ο ρόλος ήταν πολύ ενδιαφέρων. Επίσης, λάτρεψα το σενάριο και την ιστορία", παραδέχτηκε η Γουότσον συμπληρώνοντας ότι ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη Μονρό που θα έπαιρνε μέρος στην ταινία έτσι και αλλιώς.

Ζωή Κίττα