Παραγγελιά $100.000 στον Αγ. Βασίλη έστειλε η Σούρι

09.12.2011
Από το συγκεκριμένο παιδάκι βέβαια δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, αλλά όπως και να έχει, μια έκπληξη πάντα τη νιώθει κανείς όταν ακούει τέτοια ποσά για Χριστουγεννιάτικα δώρα.


Από το συγκεκριμένο παιδάκι βέβαια δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, αλλά όπως και να έχει, μια έκπληξη πάντα τη νιώθει κανείς όταν ακούει τέτοια ποσά για Χριστουγεννιάτικα δώρα.

Όταν η Σούρι Κρουζ (Suri Cruise) έχει μάθει να μην της χαλά κανένας χατίρι από τη στιγμή που γεννήθηκε, όταν ο πατέρας της ο ίδιος τη "λούζει" με διαμάντια και όταν η κάθε της επιθυμία γίνεται διαταγή, τότε… τι να της πει και ο Αη Βασίλης;

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", η 5χρονη κόρη του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) έγραψε το καθιερωμένο γράμμα στον Άγιο των Χριστουγέννων αλλά αυτά που ζήτησε ξεπερνούσαν τα όρια του… συνηθισμένου, φτάνοντας σε αξία τα $100.000.

"Μα καλά, τι μπορεί να θέλει αυτό το κοριτσάκι που να μην το έχει ήδη;", θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος. Κι όμως….

"Το νούμερο ένα στη λίστα της είναι ένα πόνι", αποκαλύπτει φίλος της οικογένειας στο περιοδικό "In Touch" προσθέτοντας ότι ο μπαμπάς Τομ ψάχνει ήδη για τους κατάλληλους VIP στάβλους που θα φιλοξενήσουν το ζωάκι που ετοιμάζεται να πάρει για τη μονάκριβη κόρη του.

"Έχει σίγουρα τα πάντα, αλλά ζήτησε κι άλλα διαμαντένια σκουλαρίκια και όμορφα φορέματα σαν τουαλέτες πριγκίπισσας", συμπληρώνουν οι πηγές τονίζοντας ότι ο Τομ και η Κέιτ λατρεύουν τα Χριστούγεννα και πάντα ξεπερνούν τον εαυτό τους για να εξασφαλίσουν ότι η Σούρι θα περάσει τέλεια.

"Της αγοράζουν πάντα, ό,τι ζητήσει. Όμως, η Σούρι είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της και ξέρει καλά τη θέλει", ολοκληρώνουν οι πηγές. Έστω...

Ζωή Κίττα