Μια καινούργια αρχή για την Μπρίτνεϊ

12.12.2011
Μπορεί να πέρασε δύσκολα μερικά χρόνια η 30χρονη πια πριγκίπισσα της ποπ, όμως φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με το μέλλον να ανοίγεται μπροστά της μόνο ρόδινο


Μπορεί να πέρασε δύσκολα μερικά χρόνια η 30χρονη πια πριγκίπισσα της ποπ, όμως φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, με το μέλλον να ανοίγεται μπροστά της μόνο ρόδινο!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) παίρνει τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) και τους δύο γιους της και μετακομίζει σε ένα καινούριο σπίτι για το οποίο, παρεμπιπτόντως, θα πληρώνει ενοίκιο $25.000 τον μήνα.

Η νέα έπαυλη που θα στεγάσει την οικογένεια της Σπίαρς βρίσκεται στην περιοχή Θάουσαντ Όουκς της Καλιφόρνια και βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι όπου ζούσαν μέχρι τώρα.

Όμως, φαίνεται ότι η Μπρίτνεϊ είναι αποφασισμένη να ξεκινήσει τη ζωή της "από την αρχή" και πιστεύει πως η αλλαγή βάσης είναι απαραίτητη!

Με πέντε κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια, πισίνα, ειδικό δωμάτιο παιχνιδιών, πισίνα, στούντιο, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο και μια επαγγελματικά εξοπλισμένη κουζίνα, η νέα "φωλίτσα" της Μπρίτνεϊ βρίσκεται σε μια προνομιούχα περιοχή με πολύ ήλιο και… αέρα για να μεγαλώσουν τα αγόρια με τον καλύτερο τρόπο.

Μάλιστα λέγεται ότι η Σπίαρς και ο καλός της αστειεύονται χαρακτηρίζοντας το νέο σπίτι ως "ξενοδοχείο" και τη ζωή τους ως "διακοπές". Δεν είναι κι άσχημο.

Αν μάλιστα δώσουμε βάση στις φήμες που θέλουν τον Τζέισον να κάνει από στιγμή σε στιγμή πρόταση γάμου στην καλή του, τότε δεν αποκλείεται να δούμε πολύ σύντομα την οικογένεια να πληθαίνει…

Ζωή Κίττα