Πριγκίπισσα Κέιτ: Θα αλλάζω πέντε ρούχα την ημέρα

23.12.2011
Τα πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συζύγου είναι από μόνα τους ένα "ζήτημα". Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για τους βασιλείς της Αγγλίας


Τα πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συζύγου είναι από μόνα τους ένα "ζήτημα". Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για τους βασιλείς της Αγγλίας.

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και η Κέιτ (Kate) ετοιμάζεται να τις περάσει για πρώτη φορά ως παντρεμένη, στο Σάντρινγκχαμ, μαζί με τη βασιλική οικογένεια. Σύσσωμη!

Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η 29χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι το θέμα της εμφάνισης καθώς το πρωτόκολλο είναι λίγο βαρύ στο συγκεκριμένο ζήτημα και απαγορεύει να φορέσει κανείς το ίδιο ρούχο δύο φορές. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!

Την αποκάλυψη έκανε φίλη της νεαρής πριγκίπισσας, στην οποία η Κέιτ εκμυστηρεύτηκε τον "πόνο" της στην πρόσφατη εκδήλωση προς τιμή των ηρώων του βρετανικού στρατού, όπου παραβρέθηκε -και παρεμπιπτόντως εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με τη μαύρη, μάξι, στράπλες τουαλέτα που φορούσε.

"Είπε ότι ανυπομονεί να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) αλλά και ότι εκείνη τη μέρα θα χρειαστεί να αλλάξει πέντε διαφορετικά ρούχα", αποκάλυψε η 19χρονη Σεριντάν Μπόουλερ (Sheridan Bowler) στην εφημερίδα "The Sun", εκφράζοντας ταυτόχρονα την έκπληξή της.

Βέβαια, με δεδομένη την ικανότητα της Κέιτ να ταιριάζει τέλεια σε κάθε εκδήλωση στην οποία εμφανίζεται, είναι σχεδόν σίγουρο ότι και σε αυτή την άκρως απαιτητική μέρα, θα φανεί "αντάξια των προσδοκιών". Μην ξεχνάμε ότι η νεαρή πριγκίπισσα αποτελεί ήδη "fashion icon" με το άψογο στυλ της που αντιγράφεται κατά κόρον.

Ζωή Κίττα