Ποδαρικό με... ξύλο για τη Σάρα Χάρντινγκ

02.01.2012
Στον δρόμο που χάραξε η Ριάνα (Rihanna) φαίνεται ότι τραβάει η 30χρονη τραγουδίστρια των "Girls Aloud" η οποία, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, υποδέχτηκε το νέο έτος με… μαυρισμένο μάτι.


Στον δρόμο που χάραξε η Ριάνα (Rihanna) φαίνεται ότι τραβάει η 30χρονη τραγουδίστρια πρώην μέλος των "Girls Aloud" η οποία, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, υποδέχτηκε το νέο έτος με… μαυρισμένο μάτι.

Όπως μεταδίδει η "Daily Mail", η Σάρα Χαρντινγκ (Sarah Harding) εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αυστρίας, ύστερα από φρικτό καυγά που είχε με τον φίλο της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Ένοικοι του ξενοδοχείου "Schloss Matzen" κοντά στο Ίνσμπρουκ μετέφεραν ότι οι φωνές και τα χτυπήματα που ακουγόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού ήταν τόσο έντονα που αρκετοί βγήκαν στον διάδρομο ώστε να δουν τι συμβαίνει.

Ο καβγάς κράτησε ώρα και στο τέλος κάποιος κάλεσε την αστυνομία.

Η Σάρα ήταν σε κατάσταση υστερίας και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα την είδαν να βγαίνει με μπανταρισμένο το χέρι και "μπλαβί" χείλια και μάτια.

Χθες το βράδυ, η τραγουδίστρια εθεάθη να φτάνει στο σπίτι της στο Μπάκινχαμσαϊρ, έχοντας το πρόσωπό της κυριολεκτικά χωμένο μέσα σε ένα καπέλο –για προφανείς λόγους.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που την περίμεναν πως είναι απάντησε συγκεκριμένα: "Η εβδομάδα μου ήταν μια γαμ***νη κόλαση".

Όσο για τον… οξύθυμο σύντροφο; Για εκείνον δεν είναι και πολλά πράγματα γνωστά εκτός από το όνομά του: Τεό (Theo).

Η σχέση τους ήρθε ύστερα από έναν πολύ άσχημο χρόνο για τη Χάρντινγκ, η οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κλινική αποτοξίνωσης για να ξεπεράσει την εξάρτησή της από το αλκοόλ που προέκυψε μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, Τομ Κρέιν (Tom Crane). Περαστικά της.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε την Σάρα Χάρντινγκ (Sarah Harding) στο τραγούδι της "Make it easy", αν και όπως φάνηκε, η σόλο καριέρα δεν της πήγε και τόσο καλά.

Ζωή Κίττα