Πριγκίπισσα Κέιτ: Μοναχούλα του Αγ. Βαλεντίνου

03.02.2012
Τελικά, όσοι πιστεύουν ότι ένας πρίγκιπας δεν στεναχωρεί ποτέ την πριγκίπισσά του, καλύτερα να το ξανασκεφτεί!

Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη έναν χρόνο παντρεμένοι αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο όσον αφορά τις βασιλικές υποχρεώσεις που… τρέχουν κανονικότατα.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η 30χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ πρόκειται να κάνει την πρώτη σόλο δημόσια εμφάνισή της κοινωνική υποχρέωση αφού ο σύζυγός της βρίσκεται ήδη στα νησιά Φόλκλαντ για εκπαίδευση.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Κέιτ επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα επισκεφτεί την έκθεση του Λούσιαν Φρόιντ (Lucian Freud) στην Εθνική Πινακοθήκη την ερχόμενη Τετάρτη, ύστερα από μία "ελεύθερη μέρα" στο Λίβερπουλ.

Και για να μην τρέξετε στο ημερολόγιό σας, αναλαμβάνουμε να ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη έχουμε 15 Φεβρουαρίου, άρα η προηγούμενη μέρα είναι η γιορτή των ερωτευμένων.

Θα είναι ο πρώτος της Βαλεντίνος ως παντρεμένη, αλλά αφού θα τον περάσει αναγκαστικά μόνη, η Κέιτ αποφάσισε να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου το οποίο έχει ξεκινήσει ενεργότατα…

Έτσι, η νεαρή πριγκίπισσα αναμένεται να ξεκινήσει τη "βόλτα" της από το "The Brink", ένα μπαρ που δεν σερβίρει καθόλου αλκοόλ και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την κίνηση "Action on Addiction", της οποίας η Κέιτ έγινε προστάτης τον περασμένο μήνα.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη σε ένα παιδιατρικό νοσοκομείο και σε μια νέα πτέρυγα που εξυπηρετεί τους γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται, ώστε να δημιουργεί ένα "σπίτι μακριά από το σπίτι", ενώ η μέρα θα τελειώσει με επίσκεψη στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου.

Όχι και ο πιο ρομαντικός τρόπος για να περάσει κανείς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά τι να κάνεις, αν δεν υπάρχει επιλογή;

Κατά τα άλλα, το πριγκιπικό ζεύγος έχει άλλες χαρές, αφού έχουν μια νέα άφιξη στην οικογένειά που τους έχει δώσει μεγάλη χαρά...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα