Χάλι Μπέρι: Μεταναστεύει από φόβο για τη ζωή της

10.02.2012
Μεγάλες λαχτάρες βρήκαν τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, η οποία εκτός από τη δικαστική διαμάχη με τον "πρώην" έχει να αντιμετωπίσει και απειλές κατά της ζωής της.

Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τη Χάλι Μπέρι (Halle Berry) να "τρέμει για την ασφάλειά της" καθώς σύμφωνα με πληροφορίες απειλείται η ίδια της η ζωή.

Εστία του προβλήματος ο Ρόμπερτ Χόσκινς (Robert Hoskins).

Ο έντονα διαταραγμένος ψυχολογικά άντρας που επί χρόνια καταδίωκε τη Μαντόνα (Madonna) και το 1995 συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης, κρατείτο σε ειδικό ίδρυμα από όπου λέγεται ότι δραπέτευσε πρόσφατα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Χόσκινς συνελήφθη όταν προσπάθησε να πηδήξει μέσα στο σπίτι της Μαντόνα σκαρφαλώνοντας στον τοίχο ενώ, στην προσπάθειά του να πάρει το όπλο από τον φρουρό της βασίλισσας του ποπ εκείνος τον πυροβόλησε.

Η Χόσκινς υποστήριζε ότι η Μαντόνα ήταν η γυναίκα του και ότι θα τη σκότωνε αν δεν υπέκυπτε στις… ορέξεις του!

Τώρα, λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός που χαρακτηρίζεται από την αστυνομία ως "απίστευτα ψυχωτικός όταν δεν παίρνει τα φάρμακά του καθώς και με έντονα βίαιες τάσεις", λέγεται ότι δραπέτευσε από το ίδρυμα όπου νοσηλευόταν. Και μάλιστα με νέο… στόχο!

"Γάμ**έ την τη Μαντόνα. Τώρα θέλω να κόψω τον λαιμό της Χάλι Μπέρι", λέγεται ότι φώναζε όπου βρισκόταν ο "ασθενής" κάνοντας τελικά τη σταρ να μην μπορεί να τον αγνοήσει.

Έτσι, και ενώ έχει ήδη ζητήσει προστασία επί 24ώρου βάσης στο σπίτι της η Χάλι Μπέρι, την Παρασκευή θα μάθει αν έγινε δεκτή η αίτησή της να μετακομίσει –μαζί με την κόρη της, Νάλα, φυσικά- στην Ευρώπη.

Η 45χρονη ηθοποιός έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να της επιτραπεί να φύγει από τις ΗΠΑ και να ζήσει επίσημα πια στο Παρίσι, μαζί με τον σύντροφο –και φημολογούμενο μέλλοντα σύζυγό της, Ολιβιέ Μαρτίνες (Olivier Martinez).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα