Χάρι: Δεν με θέλουν γαμπρό γιατί είμαι πρίγκιπας

14.03.2012
Άκουσον άκουσον: ο μικρός αδελφός του Γουίλιαμ (William) ψάχνει γυναίκα και δεν βρίσκει! Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, όντως!


Πολλά επίθετα έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς τον πρίγκιπα Χάρι (prince Harry) αλλά το μοναχικός ή το άτυχος στον έρωτα δεν ανήκουν στη συγκεκριμένη λίστα. Κι όμως…

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο 27χρονος γαλαζοαίματος τα πράγματα όσον αφορά στα συναισθηματικά του δεν είναι τόσο εύκολα όσο μπορεί να νομίζει ο πολύς κόσμος.

Μάλιστα, ο Χάρι προχωρά την εξομολόγηση ένα βήμα παραπέρα και παραδέχεται την ανησυχία του για το αν τελικά καταφέρει να βρει… γυναίκα. Άκου κάτι πράγματα!

Κι όμως, όσο παράλογο και αν ακούγεται, δεδομένου μάλιστα και του χαρακτηρισμού του Χάρι ως ο πιο περιζήτητος εργένης του κόσμου αυτή τη στιγμή, γεγονός είναι ότι ο ίδιος δεν μπορεί να βρει το κορίτσι που θα μπορέσει να σταθεί δίπλα του, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της πριγκίπισσάς του.

Τις αποκαλύψεις αυτές, ο Χάρι τις έκανε μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CBS και συγκεκριμένα στο CBS News, σε μια συνέντευξη που δόθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου σόλο επίσημου ταξιδιού που πραγματοποίησε ο μικρός πρίγκιπας στην Τζαμάικα.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας συνεπάγεται και κάτι από παραμύθια, όπου όλες οι γυναίκες ονειρεύονται τον πρίγκιπά τους, ο Χάρι ήταν κατηγορηματικός.

«Όχι, καθόλου. Έχει τόση δουλειά αυτή η θέση. Κοιτάξτε εμένα για παράδειγμα. Είμαι 27 χρονών και ψάχνω όχι κάποια για να φέρει εις πέρας τον ρόλο της πριγκίπισσας, αλλά τουλάχιστον κάποια να τον αναλάβει», εξομολογήθηκε ο Χάρι και υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η προσπάθεια είναι ακόμη... άκαρπη!

Με την πιο γνωστή σχέση του με την Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) να έχει λήξει τυπικά από το 2009 και με διάφορα άλλα ονόματα να έχουν εμφανιστεί –αν και ανεπίσημα- στο πλευρό του, ο Χάρι φαίνεται να έχει αρχίσει να αγχώνεται για το αύριο.

Βέβαια, είναι και ο αδελφός του που έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη επιλέγοντας ως αυριανή βασίλισσα την καθ’ όλα άψογη Κέιτ (Kate), οπότε ο μικρός φαίνεται να έχει χάσει τον ύπνο του. Άντε κορίτσια…

Ακούσατε; Κορίτσια ακούτε; Φορέστε τα καλά σας και τρέξτε. Ο μικρός πρίγκιπας της Αγγλίας ψάχνει νύφη και δεν βρίσκει. Αν κάποια μπορεί να βοηθήσει… Ας κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε… Καλή τύχη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα