Ξανά της μόδας τα λεσβιακά φιλιά

27.03.2012
Εκείνη που άνοιξε τον δρόμο για τα παθιάρικα δημόσια φιλιά ανάμεσα σε γυναίκες, εκείνη τα συνεχίζει ακόμη…


Η Μαντόνα (Madonna) φαίνεται ότι αγαπά πολύ τη νέα της φίλη και προστατευόμενη –κατά μία έννοια- Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και θέλησε να της κάνει μια μεγάλη έκπληξη στα 29α γενέθλιά της.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε και στο πρώτο από τα βίντεο που ακολουθούν, η 53χρονη σταρ εκμεταλλεύτηκε ένα διάλλειμα από τα γυρίσματα του κλιπ που ετοίμαζαν για τη συνεργασία τους "Give Me All Your Luvin’" και της τραγούδησε το "Happy Birthday" με τον δικό της τρόπο.

Μαζί με τους υπόλοιπους του συνεργείου, η Μαντόνα εμφανίστηκε μπροστά στην έκπληκτη Νίκι και καθώς εκείνη ετοιμάζεται να σβήσει το κεράκι, η βασίλισσα της ποπ ακούγεται να προτρέπει τη Μινάζ να κάνει μια ευχή.

"Και τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί η ευχή σου", ακούγεται να λέει η Μαντόνα ένα λεπτό πριν σκύψει και φιλήσει τη νεαρή τραγουδίστρια στο στόμα!

Όπως είναι φυσικό, έγινε χαμός και ζητήθηκε από όλους ένα "encore". Το οποίο και απόλαυσαν φυσικά!

"Πρέπει να ευχαριστήσω τη βασίλισσα, Μαντόνα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Την αγαπώ τόσο πολύ… Και δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει αυτό για μένα και τη M.I.A", ολοκλήρωσε συγκινημένη η Νίκι, αναφερόμενη σαφώς στην προώθηση που απολαμβάνει από τη σταρ, μαζί με την έτερη νεαρή συνάδελφό της.

Όσο για το φιλί; Αυτό δεν είναι κάτι νέο για την προκλητική βασίλισσα της ποπ, η οποία έμεινε στην ιστορία για την εμφάνισή της στα βραβεία MTV το 2003 μαζί με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και την Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) και αντάλλαξε και με τις δύο καυτά φιλιά. Εννοείται στο στόμα!

Θυμηθείτε τη σκηνή στο δεύτερο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Και η Μαντόνα δεν είναι η μόνη που έχει επιδοθεί σε τέτοιες περιπτύξεις.

Η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) κέρδισε το Όσκαρ το 2010 και άρχισε να φιλά γυναίκες στο στόμα… Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες όπου έχει γραπώσει τη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) και τη Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) –σε διαφορετικές στιγμές φυσικά- και τις έχει ασπαστεί με πάθος…

Πιο πρόσφατα πάλι, έχουμε την περίπτωση της Λι Αν Ράιμς (Lee Ann Rymes), η οποία απαθανατίστηκε να χαριεντίζεται με μια αγνώστων λοιπών στοιχείων φίλη της –προφανώς- αλλά εκείνη προχώρησε ένα βήμα παραπάνω. Όπως φάνηκε από τις εικόνες που διέρρευσαν, οι δύο γυναίκες πόζαραν όλο τσαχπινιά για τον φακό του συζύγου της τραγουδίστριας, Έντ Τσίμπριαν (Edd Cibrian)…

"Σόδομα και Γόμορα", όπως θα έλεγε χαρακτηριστικά και η αγαπημένη Σαπφώ Νοταρά!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα