Πριγκιπικό τρίο: Πώς το παλάτι έγινε... κοινόβιο

28.03.2012
Είπαμε να έχουν στενές σχέσεις δύο αδέλφια μεταξύ τους, αλλά μήπως καλό είναι να μην το παρακάνουμε κιόλας;


Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από καιρό, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η σύζυγός του αποφάσισαν να μετατρέψουν το παλάτι του Κένσινγκτον σε μόνιμη κατοικία και για τον λόγο αυτό προχώρησαν σε μια εκ βάθρων ανακαίνιση των διαμερισμάτων που κάποτε είχαν φιλοξενήσει και την πριγκίπισσα Νταϊάνα (princess Dianna).

Τώρα πια, και αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που λέγεται ότι κόστισαν £12 εκατομμύρια (€14,3 εκατομμύρια), οι πρίγκιπες είναι έτοιμοι για τη μετακόμιση. Όμως, όχι μόνοι!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, αυτός που μετέφερε πρώτος τα πράγματά του στο Κένσινγκτον ήταν –παραδόξως- ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry), ο οποίος "εγκατέλειψε" το Κλάρενς Χάουζ αμέσως μόλις επέστρεψε από το άκρως επιτυχημένο ταξίδι του στη Τζαμάικα.

Ο Γουίλιαμ και η 30χρονη Κέιτ, ακόμη μένουν στην εξοχική τους κατοικία στο Νότινχαμ Κόταζ αλλά και εκείνοι ετοιμάζονται να μεταφερθούν στο καινούριο τους σπίτι, ενώ πληροφορίες τους θέλουν ενθουσιασμένους που θα έχουν κοντά τους τον "μικρό". Εξάλλου, δική τους ιδέα φέρεται να ήταν αυτή η συγκατοίκηση.

Όπως έγινε γνωστό, ο Χάρι θα μείνει σε μια πτέρυγα δίπλα σε αυτή του ζεύγους που περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με ένα μικρό σαλόνι, κουζινούλα και μπάνιο και ήταν πρώην διαμέρισμα μέλους του προσωπικού. Τα έχει ξεπεράσει φαίνεται αυτά ο πρίγκιπας… Εύγε!

Και όμως, δεν φαίνεται ότι αυτό το… κοινόβιο θα είναι κάτι μόνιμο αφού, όπως διαβάζουμε σήμερα στην Daily Mail μόλις ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μεταφερθούν στο Κένσινγκτον –και συγκεκριμένα στο παλιό διαμέρισμα της πριγκίπισσας Μάργκαρετ- ο Χάρι θα μετακομίσει με τη σειρά του στο σπίτι που μένουν εκείνoi τώρα. Χρονικά αυτό τοποθετείται προς το τέλος του χρόνου, οπότε η συγκατοίκηση θα κρατήσει μερικούς μήνες μόνο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα