Η Πίπα Μίντλετον μπλεγμένη σε σκάνδαλο με όπλα

17.04.2012
Ένα ταξιδάκι στο Παρίσι είπε να κάνει η αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και έβαλε φωτιά όχι μόνο στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά και στο Λονδίνο, όπου δεν ξέρουν "τι να κάνουν μαζί της"!


Η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) πέρασε το σαββατοκύριακο στο Παρίσι όπου –μεταξύ άλλων- ήταν καλεσμένη στο πάρτι του γάλλου σχεδιαστή -και υποκόμη- Αρθούρ ντε Σουλτρέ (Arthur de Soultrait) με θέμα τον Λουδοβίκο XIV και τη Μαρία Αντουανέτα.

Εκεί, η 27χρονη νεαρή διοργανώτρια εκδηλώσεων ντύθηκε αναλόγως και το έκαψε ανάμεσα σε πάμπολλους καλεσμένους που φόρεσαν ανάλογες στολές και διασκέδασαν έξαλλα –με όλη τη σημασία της λέξης- μέχρι το πρωί στο κλαμπ που τους φιλοξένησε.

Ωστόσο, το "θεματάκι" που προέκυψε αφορά την "δράση" της Πίπα μετά το πάρτι και δεν αποκλείεται να στείλει την αδελφή της πριγκίπισσας Κέιτ (Kate) στο γραφείο του ανακριτή.

Συγκεκριμένα, η Πίπα εθεάθη να κόβει βόλτες με ένα Audi κάμπριο στους δρόμους της συμπρωτεύουσας παρέα με τρεις νεαρούς που… οπλοφορούσαν.

Η αδελφή της Κέιτ καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ο φακός την απαθανάτισε να διασκεδάζει με την ψυχή της "καμαρώνοντας" τον οδηγό του οχήματος να βγάζει ένα όπλο και να κάνει ότι σημαδεύει τον κόσμο γύρω του. Ειδικά τους φωτογράφους που τους ακολουθούσαν.

Τρελά γέλια… Που όμως ενδέχεται να βγουν… ξινά στην ομήγυρη καθώς τον λόγο θα έχει σύντομα ο ανακριτής.

Οι άντρες που καθόταν στο πίσω κάθισμα αναγνωρίστηκαν ως ο υποκόμης ντε Σουλτρέ και ο αδελφός του Μάρσι (Marcy), οι οποίοι δήλωσαν "κατατρομαγμένοι" από το περιστατικό.

Όσο για τον οδηγό "οπλοφόρο"; Η ταυτότητά του δεν έχει ακόμη γίνει γνωστή, λέγεται όμως ότι κρατά χαμηλό προφίλ ελπίζοντας το όλο θέμα να λήξει αναίμακτα και να γίνει κατανοητό ότι "έκανε πλάκα".

Σε περίπτωση που προκύψει ότι το όπλο ήταν αληθινό –και όχι κάποιο "παιχνιδάκι" όπως ειπώθηκε- όλοι όσοι εμπλέκονται θα κληθούν να καταθέσουν ενώπιων του ανακριτή αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης μέχρι και επτά χρόνων!

Αν το πιστόλι είναι ψεύτικο, τότε ο χρόνος μειώνεται στα δύο χρόνια. Παραμένει όμως…
Πονοκέφαλος στο Παλάτι του Μπάκινχαμ; Θα δείξει...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα