Τράτζικ: Η Μπιγιονσέ κουρεύεται μόνη της!

26.04.2012
Ή αλλιώς, πώς μπορεί η μητρότητα να αλλάξει ακόμη και μία από τις πιο διάσημες και εντυπωσιακές γυναίκες της παγκόσμιας σόουμπιζ.


Η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles) έγινε μανούλα τον Ιανουάριο και όπως αποκαλύπτει η ίδια μιλώντας στο "People", η ζωή της έχει έρθει "τα πάνω κάτω" από εκείνη τη στιγμή. Με την καλή έννοια, όμως, για εκείνη!

Το δημοφιλές αμερικανικό περιοδικό τοποθέτησε την 30χρονη τραγουδίστρια στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο για το 2012 και με αυτή την ευκαιρία, η Μπιγιονσέ έδωσε και μια συνέντευξη ως… μάνα.

"Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έρθει μια στιγμή που δεν θα φοράω τακούνια. Όμως, η αλήθεια είναι ότι επειδή κρατάω το παιδί στην αγκαλιά μου όλη μέρα, φροντίζω να φοράω μόνο στρωτά παπούτσια", αποκάλυψε η Μπιγιονσέ συμπληρώνοντας ότι προς έκπληξή της, "τα έχει βολευτεί μια χαρά", ενώ και ο σύζυγός της τα προτιμά.

"Ο Τζέι Ζι (Jay Z) δεν με είχε δει ποτέ ξανά με μπαλαρίνες και του αρέσει πολύ. Με προτιμά πιο φυσική και χαλαρή", συνεχίζει η τραγουδίστρια, η οποία όμως προχωρά και σε πιο "ανατριχιαστικές αποκαλύψεις".

"Μόλις πρόσφατα κουρεύτηκα μόνη μου. Χώρισα στα δύο τα μαλλιά μου και τα έκοψα 4-5 δάχτυλα", ομολόγησε η σταρ ενώ την ίδια στιγμή παραδέχτηκε ότι νιώθει πιο όμορφη και σίγουρη από ποτέ.

Είδες τι κάνει η μητρότητα στις διάσημες;

Όσο για τις υπόλοιπες "όμορφες" της λίστας; Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τη Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara), στην τρίτη τη Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron), στην τέταρτη τη Λίλι Κόλινς (Lily Collins) και στην πέμπτη την Μάντλεν Στόου (Madeleine Stowe) και στη συνέχεια, τη Χριστίνα Χέντρικς (Christina Hendricks), τη Μισέλ Γουίλιαμς (Michelle Williams), την Πόλα Πάτον (Paula Patton), την Μιράντα Λάμπερτ (Miranda Lambert) με την πριγκίπισσα Κέιτ (Kate) να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα