Η Πίπα έχει μπερδέψει τα... μπούτια της!

30.04.2012
Είναι η μικρή αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ και ο Τύπος ασχολείται μαζί της ίσως περισσότερο από όσο θα ήθελε η ίδια. Κι όμως, φαίνεται ότι της είναι πολύ δύσκολο να βρει τη θέση της.


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) δυσκολεύεται να… καταπιεί το γεγονός ότι τα ΜΜΕ την αντιμετωπίζουν ως "ημι-γαλαζοαίματη".

Η 28χρονη αδελφή της Κέιτ (Kate), η οποία παρεμπιπτόντως χθες συμπλήρωσε έναν χρόνο γάμου με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (William), δείχνει ότι απολαμβάνει την προσοχή που συγκεντρώνει επάνω της εξαιτίας αυτής της σχέσης, δεν φαίνεται όμως να μπορεί να τη χειριστεί απόλυτα.

Της αρέσει να έχει τους προβολείς στραμμένους επάνω της, όμως δεν δείχνει να μπορεί να τους ελέγξει απόλυτα.

Γιατί μπορεί να μην είναι η ίδια μέλος της βασιλικής οικογένειας, καλείται ωστόσο να "απολογηθεί" για τις πράξεις της σαν να ήταν.

Δεν μπορεί η αδελφή της μέλλουσας βασίλισσα της Αγγλίας να συμμετέχει σε ξέφρενα πάρτι, να αναμιγνύεται σε σκάνδαλα με όπλα ή να αλλάζει τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα.

"Θα πρέπει να αρχίσει να προσέχει περισσότερο ποιους κάνει φίλους της", μεταφέρουν πηγές του παλατιού την ίδια στιγμή που οι πληροφορίες θέλουν την Πίπα να έχει λάβει το ποσό των £400.000 για να εκδώσει ένα βιβλίο για την τέλεια διοργάνωση των πάρτι.

Κατά τα άλλα, τόσο η Κέιτ, όσο και η μητέρα τους, Κάρολ (Carole) υποστηρίζουν 100% την Πίπα σε κάθε της κίνηση. Ωστόσο, λέγεται ότι και οι δύο γυναίκες προσυπογράφουν τη συμβουλή που δόθηκε από το παλάτι.

"Οι υπεύθυνοι είπαν στην Πίπα ότι παρόλο που έχει μια χρυσή ευκαιρία να κάνει επιτυχία, δεν πρέπει να την καταχραστεί, σε καμία περίπτωση", αποκαλύπτουν πηγές, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που μπορεί να ελέγξει την κατάσταση και αυτός είναι η Πίπα και μόνο η Πίπα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα