Σέριλ Κόουλ: Θέλω να κάνω σεξ με τον πρίγκιπα Χάρι

30.04.2012
Σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό "GQ".

Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα που αποκάλυψε η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) στην τελευταία εξομολόγησή της είναι ότι της λείπε το σεξ και ότι γουστάρει τρελά… πρίγκιπα Χάρι (prince Harry).

"Γυναίκα είμαι και μου αρέσει το σεξ", παραδέχτηκε η 28χρονη πρώην τραγουδίστρια των Girls Aloud η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ανυπομονεί να βρει τον σωστό άντρα, να κάνει οικογένεια και παιδιά.

"Είμαι γεννημένη για να γίνω μάνα", υπογράμμισε η Σέριλ και στη συνέχεια εξέφρασε στον θαυμασμό της στο πρόσωπο του μικρού πρίγκιπα.

"Πιστεύω ότι είναι εκπληκτικός και νιώθω ότι έχουμε πολλά κοινά μεταξύ μας. Έχουμε κάνει και οι δύο λάθη. Είναι πολύ κουλ, αλλά έχω και έναν μικρό φόβο ότι αν βγαίναμε μαζί θα είχαμε ένα προβληματάκι λόγω… ηλικίας", συνέχισε η Κόουλ αναφερόμενη στη διαφορά ηλικίας της με τον Χάρι ο οποίος τυγχάνει μόνο έναν χρόνο νεότερός της. Έστω…

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η συνέντευξη της Σέριλ Κόουλ. Δεν είναι λίγοι μάλιστα που διαβάζοντας ανάμεσα στις λέξεις, διέγνωσαν το κρυφό μήνυμά της προς τον άτακτο πρίγκιπα. Ακούει ο Χάρι;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα