Έλτον Τζον vs Μαντόνα: "Είναι ξοφλημένη στριπτιτζού"

06.08.2012
Αυτή η συνέντευξη του σερ Έλτον Τζον (Sir Elton John) σίγουρα θα προκαλέσει!

Με προφανή σκοπό του να ανοίξει και πάλι την κόντρα με τη βασίλισσα της Ποπ, Μαντόνα (Madonna) και μιλώντας στο αυστραλιανό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο ''Sunday Night'', ο 65χρονος τραγουδιστής αποκάλεσε τη Μαντόνα γ**μενη στριπτιζέζ σε λούνα παρκ.

Τόνισε μάλιστα πως η Μαντόνα δεν έχει δικαίωμα να κάνει κριτική σε κανένα καλλιτέχνη, αφού η καριέρα της έχει τελειώσει και η τουρνέ της πήγε απαίσια:

''Είναι εφιάλτης. Η καριέρα της έχει ξοφλήσει. Η τουρνέ της ήταν μια καταστροφή και δεν θα μπορούσε να υπάρξει χειρότερη''.

Ο Έλτον Τζον συμπλήρωσε μάλιστα πως η Μαντόνα υπήρξε κακιά με την Lady Gaga, η οποία είναι και νονά του 19 μηνών γιου του Έλτον, Ζάκαρι (Zachary).

Και δεν σταμάτησε εκεί το στόμα του Σερ! Την στόλισερ την Βασίλισσα της Ποπ με μερικές νοστιμιές ακόμα:

''Αν η Μαντόνα είχε λογική, θα έκανε ένα δίσκο σαν το ''Ray of Light'' και δεν θα έπεφτε στην παγίδα των χορευτικών κομματιών. Υπήρξε εξαιρετική ποπ τραγουδίστρια. Αλλά όχι, έπρεπε να αποδείξει πως μπορεί να γίνει μια γ**μενη στριπτιτζού σε λούνα παρκ''.

Πάντως, τα πρώτα σημάδια της αναζωπυρωμένης κόντρας, φάνηκαν φέτος, όταν ο 65χρονος Έλτον, υποστήριξε πως η Μαντόνα δεν τραγούδησε ζωντανά στο σόου του ''Super Bowl''.

Αργότερα και όταν η Μαντόνα παρέλαβε το βραβείο καλύτερου τραγουδιού στη διάρκεια των Χρυσών Σφαιρών, ο Σερ αντέδρασε μανιασμένα και έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

''Καλύτερο τραγούδι για τη Μαντόνα; Γ***. Το ότι κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο η Μαντόνα φανερώνει ότι το πώς δίνονται αυτά τα βραβεία δεν έχει να κάνει με την αξία κάποιου ή το χάρισμά του. Η δε ομιλία της κατά την παραλαβή του βραβείου υπήρξε ντροπιαστική. Και το ότι μπαίνει στη διαδικασία να κρίνει αρνητικά τα σόου της Gaga, δείχνει απλά, πόσο απεγνωσμένη είναι''!