Δημοσιεύτηκαν κι οι άλλες γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ

28.09.2012
Τελικά "τό'πε και τό'κανε" το δανέζικο περιοδικό που είχε προειδοποιήσει ότι θα βγάλει στη φόρα και άλλες φωτογραφίες της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Τα βάσανα της 30χρονης Κέιτ (Kate) δεν έχουν τελειωμό καθώς σήμερα ήρθε αντιμέτωπη με ακόμη ένα επεισόδιο του σκανδάλου που ξέσπασε με τη δημοσιοποίηση τόπλες φωτογραφιών της από γαλλικό περιοδικό –αρχικά.

Μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί και μάλιστα ενώ εκείνη βρισκόταν με τον σύζυγό της σε επίσημο ταξίδι στον Νότιο Ειρηνικό, και παρά τις απειλές/προειδοποιήσεις του παλατιού για βαριές τιμωρίες σε όσους δεν συμμορφωνόταν με την απαγόρευση των φωτογραφιών που επέβαλαν, το δανέζικο περιοδικό "Se og Hør" (που σημαίνει "Κοίτα και Άκου") το έκανε το… κακό.

Στο τεύχος που κυκλοφόρησε δημοσιεύονται νέες φωτογραφίες, από την ίδια σειρά με τις προηγούμενες, όμως αυτή τη φορά, η Κέιτ φαίνεται να κατεβάζει το βρακάκι της –φανερώνοντας άθελά της τον ποπό της- και να αλλάζει εσώρουχο έξω, έχοντας απλά στην πλάτη της μια πετσέτα.

Το βρετανικό παλάτι δεν έχει κινηθεί ακόμη επίσημα εναντίον του περιοδικού, όμως κάτι τέτοιο αναμένεται άμεσα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όσο για το πριγκιπικό ζεύγος; Ο Γουίλιαμ (William) προφανώς "το φυσάει και δεν κρυώνει" ενώ η Κέιτ, θα το σκέφτεται πολύ καλά πριν την κάνει τη βουτιά ξανά. Ή θα διαλέγει αποκλειστικά και μόνο πισίνες κλειστές (!) ή θα φοράει… μπουρκίνι!

Ζ. Κ.