Δαγκωμένη η Κέιτ στην 1η εμφάνιση μετά το σκάνδαλο

09.10.2012
Μετά το ταξίδι στον νότιο Ειρηνικό –που τελικά προέκυψε άκρως επεισοδιακό- η δούκισσα του Κέιμπριτζ επέστρεψε και πάλι στα καθήκοντά της.


Η Κέιτ (Kate) εμφανίστηκε χθες στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το γυμνό σκάνδαλο που τάραξε το παλάτι τον περασμένο μήνα συνοδεύοντας τον σύζυγό της στο Μίντλ Τεμπλ του Λονδίνου όπου θεσπίστηκε μια νέα υποτροφία για μαθητές με οικονομικά προβλήματα.

Ντυμένη με μια μπορντό κοντή φούστα και ασορτί σακάκι του σχεδιαστή Πόλε Κα (Paule Ka) σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι κομψές σουέντ γόβες, η 30χρονη δούκισσα στάθηκε άψογη στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) αν και δεν ήταν λίγες οι φορές που λέγεται ότι το χαμόγελο πέτρωσε στα χείλη της.

Πηγές από το περιβάλλον της Κέιτ τονίζουν ότι παρόλο που η ίδια είναι ακόμη βαθύτατα ταραγμένη από την άγρια εισβολή στην προσωπική της ζωή, δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει το συμβάν να επισκιάσει ή επηρεάσει τον ολοένα και αυξανόμενο δημόσιο ρόλο της.

Κατά τα άλλα, φίλοι του ζευγαριού μεταφέρουν πόσο στήριξε τη σύζυγό του σε όλη αυτή τη διαδικασία ο 30χρονος πρίγκιπας ο οποίος στάθηκε δίπλα της ως "βράχος δύναμης".

Η εν λόγω εμφάνιση αποτελεί την πρώτη από πολλές που έχει το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας για την Κέιτ που φαίνεται ότι επέστρεψε στις υποχρεώσεις της δριμύτερη. Τώρα αν το κεφάλι δεν είναι ακόμη τελείως ψηλά… ε, θα είναι πολύ σύντομα.

Ζ. Κ.