Επιτέλους, ένα μωράκι στο πριγκιπάτο του Μονακό

14.11.2012
Ύστερα από πολλά χρόνια θα ακουστεί πάλι κλάμα μωρού στο Μονακό, όπου αναμένονται σύντομα γεννητούρια –αν και κάπως εκτός… προγράμματος.


Η πριγκίπισσα Καρολίνα (princess Caroline) πρόκειται να γίνει γιαγιά –και όχι θεία όπως θα ήταν και το πιο λογικό καθώς ο αδελφός της, Αλβέρτος (Albert) και η σύζυγός του ακόμη δεν λένε να γίνουν γονείς.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον πρωτότοκο της Καρολίνα, Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) ο οποίος τον Ιανουάριο θα γίνει πατέρας.

"Ναι, είμαι έγκυος", παραδέχτηκε πρόσφατα και επίσημα η αρραβωνιαστικιά του 28χρονου γαλαζοαίματου, Τατιάνα Σάντο Ντομίνκγο (Tatiana Santo Domingo), η οποία δεν μπορεί να κρύβει άλλο την κοιλίτσα της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών στο αμερικανικό πανεπιστήμιο όπου φοιτούσαν και οι δύο στο Παρίσι πριν από επτά χρόνια και από τότε δεν χώρισαν ποτέ.

Ο Αντρέα και η Τατιάνα αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο. Λέγεται ότι η ημερομηνία για τον γάμο έχει οριστεί για κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο, όμως δεν αποκλείεται η υψηλή άφιξη να αλλάξει κάπως τα σχέδιά τους.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο μεγαλύτερος γιος της Καρολίνα είναι ο δεύτερος στη διαδοχή για τον θρόνο των Μονεγάσκων μετά τον θείο του, σε περίπτωση που ο Αλβέρτος δεν κάνει παιδάκι με τη Σαρλίν (Charlene) του.

Ζωή Κίττα