Κέιτ: έτοιμη η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη

20.11.2012
Οι σχετικές φήμες ακούγονται από την πρώτη στιγμή του γάμου τους. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα επισημοποιούνται από στιγμή σε στιγμή…


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", o πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η Κέιτ (Kate) του ετοιμάζονται να ανακοινώσουν ότι περιμένουν διάδοχο.

Τα νέα έρχονται από την Τζέσικα Χέι (Jessica Hay) στενή φίλη –και πρώην συμμαθήτρια- της 30χρονης δούκισσας του Κέιμπριτζ, η οποία μίλησε σχετικά στο περιοδικό "New Idea", αποκαλύπτοντας ότι τι ζευγάρι πρόκειται να κάνει την επίσημη ανακοίνωση τον Δεκέμβριο.

"Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν πάρα πολύ να κάνουν τη δική τους οικογένεια και συμφωνούν στο ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά σε μεγάλη ηλικία", υποστήριξε η Χέι υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι εύκολο να μην προσέξει κανείς "το στρογγύλεμα στο σώμα της πάντα αδύνατης φιλενάδας της".

Στη συνέχεια τη συνέντευξης, η νεαρή γυναίκα προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σχετικά με την "ιδανική οικογένεια" για τους πρίγκιπες.

"Θα ήθελαν δύο παιδιά, ένα από κάθε φύλο, αλλά φυσικά θα ήταν ευτυχείς και με δύο αγόρια ή δύο κορίτσια", εξήγησε η Χέι, συμπληρώνοντας όμως ότι το ζεύγος θα σταματήσει στα δύο παιδιά.

Στο μεταξύ, και ενώ ο απόηχος του σκανδάλου που προκλήθηκε όταν τον περασμένο μήνα δημοσιεύτηκαν γυμνές φωτογραφίες της Κέιτ σε μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου Τύπου μειώνεται, έγινε γνωστό ότι πολύ σύντομα θα ανέβουν στην επίσημη ιστοσελίδα της νεαρής δούκισσας φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε η ίδια στο πρόσφατο ταξίδι της με τον Γουίλιαμ στο Βόρνεο.

Η Κέιτ είναι δεινή φωτογράφος –αν και ερασιτέχνης ακόμη- και ανυπομονεί να μοιραστεί τη δουλειά της με τους φίλους της στον κόσμο.
Ζ. Κ.