Γουίλιαμ: Αγχωμένος στο προσκέφαλο της Κέιτ

04.12.2012
Τα νέα για την εγκυμοσύνη της δούκισσας του Κέιμπριτζ επιβεβαιώθηκαν επίσημα χθες και από εκείνη τη στιγμή η χαρά εναλλάσσεται με την ανησυχία.


Η Κέιτ (Kate) είναι έγκυος –αν και σε πολύ αρχικό στάδιο- και η αλήθεια είναι πως το σχέδιο ήταν να γίνει η επίσημη ανακοίνωση τα Χριστούγεννα. Όμως, η 30χρονη πριγκίπισσα αρρώστησε άσχημα το Σαβατοκύριακο και καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί, η ανακοίνωση επισπεύτηκε κατ' αυτό τον τρόπο.

Φαίνεται ότι η πρωινή ναυτία που είναι πολύ συνηθισμένη σε εγκυμονούσες, ήρθε με τόσο άγρια συμπτώματα για την άμοιρη την Κέιτ που ο Γουίλιαμ (William) χρειάστηκε να την πάει ο ίδιος στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ VII όπου και πληροφορίες τη θέλουν να μένει αρκετές μέρες ακόμη.

Οι γιατροί φοβούνται την αφυδάτωση και έχουν συνδέσει την Κέιτ με ορό προκειμένου να αντικαταστήσουν τα υγρά και τα θρεπτικά στοιχεία που είχε χάσει.

Το σαββατοκύριακο το ζεύγος ήταν στο σπίτι των Μίντλετον στο Μπερκσάιρ οι οποίοι έμαθαν για την εγκυμοσύνη… αναγκαστικά. Η αδιαθεσία της Κέιτ επιδεινωνόταν διαρκώς μέχρι που την Κυριακή το μεσημέρι ο Γουίλιαμ αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο.

Ο Γουίλιαμ την πήγε στο νοσοκομείο και δεν άφησε το πλευρό της μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής που έφυγε –προφανώς για να ξεκουραστεί λιγάκι.

"Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας", τονίζουν οι γιατροί, όμως θέλουν να κρατήσουν την εγκυούλα μαζί τους μερικές μέρες για ασφάλεια.

Σήμερα το πρωί ο Γουίλιαμ επισκέφτηκε ξανά τη σύζυγό του στο νοσοκομείο όπου είναι άγνωστο πόσο θα μείνει κοντά της.

Ζ. Κ.