Η Κέιτ έμεινε έγκυος βάσει... σχεδίου!

10.12.2012
Εν μέσω του σοκ που προκάλεσε ο θάνατος της νοσοκόμας που ενεπλάκη σε φάρσα εις βάρος της, έρχονται στο φως πληροφορίες σχετικά με όλα όσα έκανε για να μείνει έγκυος.

Η Κέιτ (Kate) και ο Γουίλιαμ (William) παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2011 και από την πρώτη στιγμή τα ΜΜΕ παγκοσμίως άρχισαν να ασχολούνται με τον… πελαργό και πότε αναμένεται!

Τελικά η μεγάλη στιγμή έφτασε, και όπως προκύπτει, δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Στενοί φίλοι της 30χρονης δούκισσας του Κέιμπριτζ αποκαλύπτουν ότι το σχέδιο για τη "σύλληψη" τέθηκε σε ισχύ από το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ήταν σε φιλικό γάμο στο τέλους Ιουνίου όταν η Κέιτ ήπιε την τελευταία σταγόνα αλκοόλ και απόλαυσε χορό μέχρι τελικής πτώσης. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο στόχος ήταν ένας και μόνο ένας: να μείνει έγκυος και να προετοιμαστεί για την υψηλή της άφιξη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ειδική διατροφή και άθληση, όλα διαφορετικά από ό,τι είχε συνηθίσει μέχρι τότε. Εξάλλου, δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε μωρό, αλλά για έναν μελλοντικό μονάρχη , καθώς ο γιος ή η κόρη του Γουίλιαμ και της Κέιτ θα είναι το Νο3 στη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο μετά τον παππού του, Κάρολο, και τον μπαμπά του.

Στην προσπάθειά της αυτή, η Κέιτ στράφηκε στην καλή της φίλη Κιάρα Χαντ (Chiara Hunt), γενική παθολόγο η οποία της έδωσε σημαντικές συμβουλές.

Έτσι, η Κέιτ ξεκίνησε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής από το οποίο απέκλεισε τελείως το αλκοόλ –που δεν την ένοιαξε και πολύ- καθώς και τα ζελεδένια καραμελάκια Haribo κα την πίτσα –γεγονός που την… τσουρούφλισε αφού τα λατρεύει αμφότερα!

Πρωταρχικό ρόλο στην δίαιτά της πήραν τα φρούτα και τα λαχανικά ενώ έτρωγε λαχανάκια Βρυξελών σε απεριόριστες ποσότητες καθώς είναι πλούσια σε φολικό οξύ, που συντελεί ιδιαιτέρως σε μια υγιή σύλληψη.

Μια άλλη αλλαγή που έκανε στην καθημερινότητά της η Κέιτ αφορούσε το πρόγραμμα εκγύμνασής της. Γνωστή για το αθλητικό του χαρακτήρα της, η δούκισσα τα έκοψε όλα μαχαίρι. Τουλάχιστον τα πολύ έντονα σπορ.

Σε αυτό τη βοήθησε το λατρεμένο της τετράποδο, ο Λούπο –τον οποίο, πολλοί λένε απέκτησε ειδικά για αυτό τον λόγο. Η Κέιτ έπαιρνε τον Λούπο και έβγαινε καθημερινά βόλτες μαζί του απολαμβάνοντας την παρέα του, τον καθαρό αέρα αλλά και τη χαλαρή άθληση που έχει ανάγκη, χωρίς όμως να το παρακάνει.

Όταν λοιπόν τα ευχάριστα νέα έφτασαν τον Οκτώβριο, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο γρήγορα τα... κατάφεραν. Οι πρώτες εβδομάδες κύλισαν ήρεμα όμως όταν στις αρχές Δεκεμβρίου τα συμπτώματα ναυτίας έγιναν πολύ έντονα και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο η Κέιτ, το μυστικό τους δεν μπορούσε να μείνει άλλο κρυφό.

Ζωή Κίττα