Άντερσον: πόσα παίρνει για να έρθει στο πάρτι σου

04.01.2013
Την είδηση την είχαμε πληροφορηθεί πριν τις γιορτές. Γραφείο δημοσίων σχέσεων καλούσε πιθανούς πελάτες να "νοικιάσουν" την Λίντσεϊ Λόχαν για το ρεβεγιόν της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Τελικά, φήμες ήθελαν τη νεαρή ηθοποιό να μπαίνει στο βρετανικό Celebrity Big Brother. Η είδηση αποδείχτηκε βέβαια ψευδής αφού η Λόχαν ναι μεν βρέθηκε στο Λονδίνο αλλά αποφάσισε να "νοικιάσει" μόνη της τον εαυτό της σε πάρτι που οργάνωσε την τελευταία βραδιά του χρόνου υπερπλούσιος πρίγκιπας της νοτιοανατολικής Ασίας.

Και να ήταν μόνο η Λόχαν που κάνει τη δουλειά αυτή; Όπως φανερώνει ρεπορτάζ της εφημερίδας New York Daily News, στο ίδιο πάρτυ το παρόν έδωσαν κι άλλοι σταρ, ο καθένας με την ταρίφα του!

Ο πλέον καλοπληρωμένος είναι ο τραγουδιστής - καλεσμένος σε πάρτι ήταν ο Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie) που αμείφθηκε με 250.000 δολάρια για να τραγουδήσει κιόλας ενώ η Λόχαν πήρε μόνο 100.000 δολάρια για την εμφάνισή της στο πάρτι του πρίγκιπα Αζίμ, ο οποίος πλήρωσε και τα αεροπορικά της εισιτήρια και τη διαμονή της Λίντσεϊ σε πολυτελή σουίτα στο Dorchester (για την ίδια και τη μαμά της).

Η ριγμένη της υπόθεσης ήταν η άλλοτε σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον που για την εμφάνισή της στο ίδιο πάρτι 75.000 δολάρια!

Κ.Π