Χρυσή καρέκλα πολλών καρατίων για τη Lady Gaga

13.03.2013
Ποιος είπε ότι μια αναπηρική καρέκλα δεν μπορεί να έχει… στυλ;

Ενώ οι φήμες τη θέλουν να ντύνεται νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) το καλοκαίρι, η Lady Gaga συνεχίζει να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο αναρρώνοντας από την εγχείρηση στην οποία υπέστη πρόσφατα.

Η 26χρονη σταρ τραυματίστηκε στη διάρκεια παράστασης και ο πόνος ήταν τόσο δυνατός που όχι μόνο αναγκάστηκε να ματαιώσει τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί μέχρι τη λήξη της παγκόσμιας περιοδείας της, αλλά να μπει και στο χειρουργείο.

Τελικά όλα πήγαν καλά αλλά η Gaga χρειάστηκε να κινείται με αναπηρική καρέκλα, την οποία μάλιστα "σύστησε" και στους θαυμαστές της μέσω Twitter.

Τώρα, νέες φωτογραφίες, παρουσιάζουν το νέο απόκτημα της εκκεντρικής τραγουδίστριας που έρχεται από… ατόφιο χρυσάφι.

Ο κολλητός της σταρ, φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) απαθανάτισε την Gaga στην καρέκλα την οποία σχεδίασε ειδικά για εκείνη ο Κεν Μπόροκοβ (Ken Borochov) της φίρμας Mordekai από χρυσό 24Κ.

Η καρέκλα, που προέκυψε κατόπιν ειδικής παραγγελίας της σταρ, εκτός από τον ολόχρυσο σκελετό και τις ακτίνες της, έχει μαύρο δερμάτινο κάθισμα το οποίο παίρνει την κλίση που θέλει εκείνη. Μέχρι που ξαπλώνει τελείως…

"Είμαι πανευτυχής που δημιούργησα αυτό που ονόμασα 'Άρμα' –μια καρέκλα κατάλληλη για μια βασίλισσα".

Ζ. Κ.