Πριγκιπικό σκάνδαλο: Ο θείος της Κέιτ τα "ξερνάει" όλα

19.03.2013
Σε μεγάλους μπελάδες έβαλε το παλάτι το "μαύρο πρόβατο" της οικογένειας Μίντελετον καθώς άνοιξε το στοματάκι του και… ξέχασε να το κλείσει.

Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ (Gary Goldsmith) είναι ο αδελφός της Κάρολ Μίντλετον (Carole Middleton) και έχει δείξει από νωρίς ότι θα αποτελέσει "πονοκέφαλο" για τους γαλαζοαίματους της Βρετανίας καθώς είναι αποφασισμένος να "εξαργυρώσει τη συγγένειά του με τη μέλλουσα βασίλισσα όπως μπορεί".

Προφανώς έναντι αστρονομικού ποσού –άγνωστου όμως ακόμη- ο 47χρονος Γκόλντσμιθ παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό "Hello" με τίτλο "Η Κέιτ που ξέρω", αποκαλύπτοντας "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες τόσο για την ίδια όσο και για τον πρώτο καιρό της σχέσης της με τον Γουίλιαμ (William).

Μπορεί να κατηγορήθηκε για "προδοσία", όμως ο άτακτος Γκάρι δεν πτοείται.

Ποζάροντας με φόντο την £6 εκατομμυρίων βίλα του στην Ίμπιζα –η οποία παρεμπιπτόντως αυτό τον καιρό πωλείται- ο θείος Γκάρι μιλά –μεταξύ άλλων- για τα λασπόλουτρα και τα μαθήματα DJ που έκανε ο γαμπρός του όταν τους είχε παραχωρήσει το σπίτι πριν από χρόνια.

Ένα ολόκληρο δεκαεξασέλιδο καταλαμβάνει το αφιέρωμα του περιοδικού στον μαρτυριάρη θείο, ο οποίος ξεμπροστιάζει και τη δούκισσα της Κορνουάλης, που –κατά τα λεγόμενά του- τού είχε πει να μην ανησυχεί για την αρνητική δημοτικότητα που είχε εισπράξει πριν από τον γάμο. "Όλα περνάνε με τον καιρό", φέρεται να του είχε εκμυστηρευτεί η Καμίλα (Camilla). Εκείνη ξέρει…

Στο δημοσίευμα, ο θείος Γκάρι, ο οποίος πρόκειται να εκδώσει και βιβλίο για τη διάσημη οικογένειά του, αποκαλύπτει πως ο Γουιλς και η Κέιτ κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο όλα τα χρόνια της σχέσης τους ενώ αποκαλούσαν –για ευνόητους λόγους- το σπίτι του στην Ίμπιζα "το σπίτι του… κοκό".

Επίσημα δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το παλάτι, το οποίο εμμένει στην επίσημη θέση ότι "δεν σχολιάζει τίποτα που έχει σχέση με την οικογένεια Μίντλετον". Ανεπίσημα όμως, πηγές θέλουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους να… βράζουν.

Ζ. Κ.