Κέιτ & Πίπα: παρανυμφάκια του μαρτυριάρη θείου

20.03.2013
Δες τις δύο διάσημες αδελφές όταν ήταν όπως όλα τα άλλα παιδάκια της ηλικίας τους.

Η Κέιτ (Kate) –η οποία μια μέρα θα γίνει βασίλισσα της Αγγλίας- περιμένει σε λίγους μήνες το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και η αλήθεια είναι ότι τα σκάνδαλα –μικρά ή μεγαλύτερα- δεν την αφήνουν να απολαύσει τη χαρά της.

Μετά τις φωτογραφίες της που επανειλημμένα δημοσιεύτηκαν χωρίς την έγκρισή της σε μεγάλη μερίδα του Τύπου –με μπικίνι ή μη (!)- η 30χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ δέχτηκε πρόσφατα και ένα χτύπημα εκ των έσω.

Συγκεκριμένα, ο αδελφός της μητέρας της, Κάρολ (Carole), Γκάρι Γκόλντσμιθ (Gary Goldsmith) άνοιξε το στοματάκι του και αποκάλυψε "ό,τι μπορούσε σχετικά με το παρελθόν της ανιψιάς του και του γαλαζοαίματου συζύγου της".

Όπως είναι φυσικό οι σχέσεις των μελών της οικογένειας Μίντλετον έχουν ταραχτεί σημαντικά, όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Όταν ο θείος Γκάρι –ή για πολλούς το "μαύρο πρόβατο" της οικογένειας- παντρευόταν -για πρώτη φορά- το 1993 μαντέψτε ποιες είχε για παρανυμφάκια.

Μα φυσικά τις ανιψιές Κέιτ και Πίπα, οι οποίες στη φωτογραφία που δόθηκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ποζάρουν περιχαρείς –αν και κάπως "μαζεμένες" όπως θα ήταν και κάθε κοριτσάκι στην ηλικία τους.

Κατά τα άλλα οι αδελφές Μίντλετον έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον γάμο της Κέιτ με τον Γουίλιαμ πριν από δύο χρόνια. Η μεν νύφη για ευνόητους λόγους, η δε αδελφή της για το εντυπωσιακά προκλητικό φόρεμα και φυσικά τον… ποπό της.

Ζ. Κ.