Ο Γουίλιαμ θέλει την πεθερά (!) να μεγαλώσει το παιδί

07.05.2013
Λίγους μήνες πριν γίνει πατέρας για πρώτη φορά ο νεαρός πρίγκιπας φαίνεται να έχει επιλέξει ποιος θα αναλάβει -εκτός από τον ίδιο και την Κέιτ (Kate) φυσικά, τη διαπαιδαγώγησή του.

Πληροφορίες του περιοδικού "Grazia" αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) ζήτησε από τη μητέρα της συζύγου του να "ασχοληθεί 100%" με το μεγάλωμα του παιδιού τους.

Ο 30χρονος γαλαζοαίματος παντρεύτηκε την Κάθριν Μίντλετον (Catherine Middleton) τον Απρίλιο του 2011 και το καλοκαίρι περιμένουν να τους επισκεφτεί ο... πελαργός.

Το φύλο του παιδιού δεν είναι ακόμη γνωστό ωστόσο η Κέιτ μπορεί και να το μαρτύρησε κάποια στιγμή άθελά της. Σήμερα το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς ο Γουίλιαμ λέγεται ότι ζήτησε από την πεθερά Κάρολ να αναλάβει ενεργό ρόλο ως γιαγιά.

"Ο Γουίλιαμ βεβαίωσε την Κάρολ ότι εκείνη και όλη η οικογένειά της θα έχουν 100% ενεργό ρόλο στο μεγάλωμα του παιδιού καθώς κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό για εκείνον", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού τονίζοντας ότι ο μέλλων μπαμπάς ξέρει πολύ καλά πόσο θα χρειαστεί τη μαμά της η καλή του από τη στιγμή που θα έρθει το μωρό και μετά.

Η στενή σχέση των γυναικών της οικογένειας Μίντλετον είναι γνωστή εδώ και χρόνια και, όπως φαίνεται, τώρα με την άφιξη του υψηλού διαδόχου θα γίνουν ακόμη πιο στενές.

Ζ.Κ.