Η Κέιτ στην αγορά σαν μια... κοινή θνητή!

17.05.2013
Δεν πίστευαν στα μάτια του μερικοί Λονδρέζοι που διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ψώνιζαν δίπλα στην έγκυο δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της πια η Κάθριν (Catherine) βγήκε στην αγορά του Λονδίνου "να ρίξει μια ματιά" καθώς αυτό τον καιρό λέγεται ότι ανακαινίζει το παλάτι του Κένσινγκτον. Μάλιστα ενόψει του μωρού, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν.

Έτσι η 32χρονη μέλλουσα μανούλα εντοπίστηκε στο Design Centre το Τσέλσι Χάρμπουρ να χαζεύει υλικά και έπιπλα ανάμεσα σε άλλους "κοινούς θνητούς". Μέχρι που κάθισε να ξεκουραστεί και λίγο μαζί τους, σε ένα καφέ της περιοχής.

"Απλά κάθισε στη βεράντα του καφέ όπως όλοι οι άλλοι", μετέφερε αυτόπτης μάρτυρας προσθέτοντας ότι "ήταν πολύ ευγενική και πραγματικά καλή –απλά απόλυτα φυσιολογική".

"Παρήγγειλε ένα καπουτσίνο και ένα μάφιν μπανάνα", αποκάλυψε η πηγή με ενθουσιασμό "καθώς δεν βλέπεις τη μελλοντική βασίλισσα να τρώει μάφιν δίπλα σου κάθε μέρα"…

"Ήταν πολύ ευγενική και χαμογελαστή, όμως έδειχνε κάπως κουρασμένη", θυμήθηκε ένας άλλος αυτόπτης προσθέτοντας ότι έκανε πολλά ψώνια "για εγκυμονούσα". Μάλλον από την άποψη του βάρους το έλεγε ο άνθρωπος…

Ζ. Κ.