Μονακό: σκάνδαλο με τον εραστή της πριγκίπισσας

21.05.2013
Το φυσούν και δεν κρυώνει στο πριγκιπάτο όπου οι φήμες έχουν οργιάσει ότι η Σαρλίν (Charlene) τα "φοράει" στον Αλβέρτο (Albert).

Μέγας σάλος έχει προκληθεί από τις φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα του Μονακό να κερατώνει τον σύζυγο με τον παίκτη του ράγκμπι, Μπάιρον Κέλεχερ (Byron Kelleher), με τον οποίο μάλιστα απαθανατίστηκε το Σάββατο να παρακολουθούν μαζί αγώνα τένις.

Η εφημερίδα "Bild" δημοσίευσε στην εν λόγω φωτογραφία με τη λεζάντα-ερώτηση "Πόσο κοντά είναι πριγκίπισσα Σαρλέν (35) και ο σωματώδης αστέρας του ράγκμπι Μπάιρον Κέλεχερ (36)", βάζοντας φωτιές στον Αλβέρτο και στο παλάτι που προσπαθεί εδώ και μέρες να μην επιτρέψει στα κουτσομπολιά να πάρουν έκταση. Εις μάτην όμως…

Το θέμα πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις με τη φωτογραφία να αναδημοσιεύεται από πολλά μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο, ακόμη και από την συντηρητική «ABC», μια από τις πιο σεβαστές εφημερίδες της Ισπανίας.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο Νεοζηλανδός αθλητής ήταν προσκεκλημένος και στον γάμο Σαρλίν με τον Αλβέρτο πριν από δύο χρόνια ενώ την ίδια ώρα φήμες θέλουν την πριγκίπισσα να επισκέπτεται παρέα με τον Μπάιρον την πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική.

Προς το παρόν τόσο η πριγκίπισσα όσο και ο Αλβέρτος έχουν αποφύγει να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο θέμα.

Ωστόσο, το ότι ο γάμος του πριγκιπικού ζεύγους δεν είναι και από τους πιο ευτυχισμένους παραμένει ένα κοινό μυστικό –μάλιστα αρκετό καιρό πριν ολοκληρωθεί.

Η Σαρλίν είχε σχεδόν "λακίσει" λίγο πριν το μυστήριο ενώ και ο Αλβέρτος με τα εξώγαμά του δεν ήταν και ακριβώς ο "άγιος της υπόθεσης".

Ζ. Κ.