Φύσηξε βοριάς και η Κέιτ έδειξε... μπουτάκια.

21.05.2013
Μια άτυχη στιγμή για την έγκυο πριγκίπισσα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός καθώς ο άνεμος σήκωσε το φορεματάκι της και είχαμε… "αποκαλυπτήρια".

Πριν από μία εβδομάδα η Κέιτ (Kate) και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) παραβρέθηκαν σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού στο νότιο Όξφορντσαϊρ, όπου και συνέβη το ατύχημα.

Η 31χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ φορούσε ένα ασπρόμαυρο πουά φορεματάκι που δεν άντεξε στο άνεμο και σηκώθηκε αφήνοντας τα μπουτάκια της σε κοινή θέα, όπως "μαρτυρούν" οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η DailyMail.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να το είχε φανταστεί η Κέιτ ότι διακινδύνευε κάτι τέτοιο καθώς στις 26 Απριλίου που είχε ξαναφορέσει το ίδιο ρούχο –κατά την προσφιλή της συνήθεια της ανακύκλωσης- είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Τότε, το πριγκιπικό ζεύγος είχε επισκεφτεί τα στούντιο της Γουόρνερ Μπρος στο Λίβεσντεν της νότιας Αγγλίας και η πάντα στυλάτη Κέιτ μόλις που πρόλαβε να κρατήσει το φουστάκι στη θέση του –όπως φαίνεται και στη φωτογραφία επάνω.

Στην πιο πρόσφατη περίπτωση, όμως δεν ήταν το ίδιο γρήγορη και δεν γλίτωσε τα "αποκαλυπτήρια", όπως είχε συμβεί και πέρσι τον Σεπτέμβρη κατά τη διάρκεια του επίσημου ταξιδιού του ζεύγους στον νότιο Ειρηνικό.

Ζ. Κ.