Οι δραματικές στιγμές του πρίγκιπα Χάρι

20.03.2014
Δύσκολες ώρες πέρασε ο μικρός αδελφός του πρίγκιπα Γουίλιαμ και μιλά γι' αυτές στην κάμερα.

Ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) είχε λάβει μέρος στον πολύ απαιτητικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα "Walking With The Wounded" τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου, όπως μαθαίνουμε τώρα, είχε κινδυνεύσει.

Ο 29χρονος γαλαζοαίματος συμμετείχε στον αγώνα 208 μιλίων και 16 ημερών έχοντας κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία, όμως να που κάποια στιγμή "χτυπήθηκε" από την αρρώστια του υψόμετρου και την εξάντληση και… λύγισε!

36 ώρες χρειάστηκε να μείνει ξαπλωμένος ο Χάρι ώστε να συνέλθει τελείως και το έφερε βαρέως, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο βίντεο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα και μπορείς να δεις στο τέλος της είδησης.

"Η Ανταρκτική με δάγκωσε στον κ**ο", αστειεύτηκε χαρακτηριστικά ο πάντα πλακατζής πρίγκιπας ο οποίος κατά τις φήμες ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Κρεσίντα Μπόνας (Cresida Bonas).

Το περιστατικό που καταγράφεται στην κάμερα συνέβη την όγδοη μέρα της αποστολής και ξεκίνησε από έναν έντονο πονοκέφαλο που σιγά σιγά, όμως, μαζί με την αφυδάτωση, εξαπλώθηκε παντού!

"Αν δείξεις αδυναμία στην Ανταρκτική, εκείνη την εκμεταλλεύεται. Και νομίζω ότι σε 'ψήνει' σιγά σιγά μέχρι να αποκτήσεις τον μέγιστο σεβασμό προς εκείνη. Εγώ τώρα τον έχω", εξήγησε ο Χάρι, τονίζοντας πως παρότι νιώθει πολύ θυμωμένος και απογοητευμένος από τον εαυτό του, η όλη εμπειρία του απλά καταδεικνύει πόσο σκληροί –σωματικά και πνευματικά- είναι οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με αυτή τη δοκιμασία.