Ίου! Η Μαντόνα καμαρώνει με... θάμνο στη μασχάλη!

21.03.2014
Κάτι... καλλιεργεί στη μασχάλη της, φαίνεται, η βασίλισσα της ποπ, η οποία δείχνει να έχει μαλλώσει με το ξυραφάκι! Και το ευχαριστιέται κιόλας!

Εντάξει, βασίλισσα είναι -κατά έναν τρόπο- η Μαντόνα (Madonna) και ό,τι γουστάρει κάνει. Αυτό το τελευταίο όμως, δεν άρεσε στην πλειοψηφία των θαυμαστών της, που μάλλον την προτιμούν... ξυρισμένη.

Η 55χρονη σταρ επιδεικνύει μια πολύ μεγάλη "έφεση" στο Facebook τελευταία, τροφοδοτώντας τους διαδικτυακούς φίλους της με εικόνες -μάλλον προκλητικές- της προσωπικής της ζωής.

Αφού την είδαμε, λοιπόν, μεταξύ άλλων, χαρωπή νοικοκυρούλα να γλύφει (στην κυριολεξία) το μπάνιο της, η Μαντόνα φόρεσε τα διχτυωτά της και πόζαρε με την όπισθεν ως εξής:

Και αυτό χθες. Γιατί σήμερα επανήλθε με κάτι πιο... τριχωτό! Κοιτάζοντας κατάματα τον φακό, η Μαντόνα ποζάρει με το ένα χέρι σηκωμένο και τη μασχάλη φουλ στην τρίχα. "Μεγάλες τρίχες... Δεν με νοιάζει!!!!" (Long hair... Don't care!!!!) γράφει στη λεζάντα η Ματζ και προκαλεί. Ιδού και το εν λόγω ποστάρισμα.

Προφανώς οι τρίχες δεν είναι δικές της, όπως φαίνεται από μια πιο προσεκτική ματιά, όμως η Μαντόνα ήθελε να κάνει μια δήλωση τύπου "σε όποιον αρέσουμε", κόλλησε το "εξτένσιον" και την έκανε. Τέλος!

Πάντως, από τα χιλιάδες σχόλια δίπλα στη φωτογραφία της συμπεραίνουμε εύκολα ότι οι θαυμαστές της Μαντόνα δεν την αγαπούν την... τρίχα!!!!