Και η βασίλισσα Ελισάβετ στο "Game of Thrones"

25.06.2014
Δεν της φτάνει ο δικός της ο θρόνος της βρετανίδας βασίλισσας και να που γλυκοκοιτάζει και τον "Σιδηρούν" της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Ακολουθώντας το πνεύμα των καιρόν, η βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elizabeth) -κρυφή φαν, όπως φαίνεται της σειράς- επισκέφτηκε, μαζί με τον σύζυγό της, Δούκα του Εδινβούργου, το σετ της τηλεοπτικής σειράς "Game Of Thrones" στο Μπέλφαστ.

Εκεί το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας, γνώρισε μερικούς ηθοποιούς από το καστ της σειράς, ενώ η 88χρονη μονάρχης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Σιδηρούν Θρόνο των Επτά Βασιλειών.

Η Ελισάβετ και ο Φίλιππος γνώρισαν αμέσως μετά τον Κιτ Χάρινγκτον (Kit Harrington), ο οποίος ερμηνεύει τον "Τζον Σνόου" στη σειρά, τη "Σάνσα Σταρκ" Σόφι Τέρνερ (Sophie Turner), την "Ίνγκριντ" Ρόζι Λέσλι (Rosie Leslie) και τη Λένα Χέντεϊ (Lena Headey) που ερμηνεύει τη "Σέρσεϊ Λάνιστερ".

Και για να απαντήσουμε στην εύλογη απορία σας "Όχι, δεν δοκίμασε να καθίσει στον Σιδηρούν Θρόνο" η Ελισάβετ, όμως, όπως είναι φανερό, δεν πήρε τα μάτια της από πάνω του!!!