Μονακό: Η πριγκίπισσα & η κοιλιά της -λέμε τώρα!

24.06.2014
Πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας Σαρλίν του Μονακό, αλλά δεν "τρομάξαμε" κιόλας!

Χαράς ευαγγέλια στο Μονακό καθώς πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε επίσημα η εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Σαρλίν (Charlene), τρία χρόνια μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο (prince Albert).

Το ζεύγος εμφανίστηκε επίσημα στα εγκαίνεια του νέου Γιοτ Κλαμπ στο Μονακό και με την ευκαιρία πόζαρε μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια Γκριμάλντι -τη νεότερη!

Από άκρη αριστερά, διακρίνεται ο Γαλλομαροκινός ηθοποιός Γκαντ Ελμελάχ (Gad Elmelah), σύντροφος της Σαρλότ Κασιράγκι (Charlotte Casiraghi) -και πατέρας του παιδιού της- η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα του με το πράσινο φόρεμα και κοιτάζει τη μαμά της, πριγκίπισσα Καρολίνα (Carolina) που βρίσκεται στην άλλη άκρη της φωτογραφίας. Δίπλα στη Σαρλότ, ο μεγάλος της αδελφός Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) και η σύζυγός του, Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο (Tatiana Santo Domingo). Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και δίπλα στη σύζυγό του, Σαρλίν, η μικρή κόρη της Καρολίνας, Αλεξάνδρα του Ανόβερο.

Για την εγκυμοσύνη μίλησε στο πρακτορείο Associated Press μόνο ο ευτυχής μέλλων πατέρας, ο οποίος τόνισε πως "λαμβάνονται όλα τα προσεκτικά μέτρα για να πάνε όλα καλά" ενώ αποκάλυψε ότι το μωρό έρχεται τον Δεκέμβρη.

Δύο λοιπόν τα σχόλια που προκύπτουν: Πρώτον, ότι προφανώς δεν ισχύει το θέμα της δίδυμης άφιξης που είχε κυκλοφορήσει, και δεύτερον, ότι παρά τους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης της και το ρηχτό φόρεμα, η Σαρλίν δεν έχει φουσκώσει ακόμη -γεγονός το οποίο, βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για τη Σαρλίν -η οποία παρεμπιπτόντως, παρά την εγκυμοσύνη παραμένη "θλιμμένη πριγκίπισσα"- και το τρίτο (τουλάχιστον) για τον "άτακτο" Αλβέρτο.

Ο 56χρονος γιος του πρίγκιπα Ρενιέ (prince Rainier) και της Γκρέις Κέλι (Grace Kelly) έχει ήδη αναγνωρίσει δύο εξώγαμα παιδιά, τα οποία όμως δεν έχουν αξίωση στον θρόνο του πριγκιπάτου. Πρόκειται για τον 9χρονο Αλεξάντρ (Alexandre), γιο της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο, Νικόλ Κοστ (Nicole Coste), και την 22χρονη Τζάσμιν (Jazmin), κόρη της αμερικανίδας μεσίτριας Ταμάρα Ροτόλο (Tamara Rotolo).

Λίγο πριν απο τον γάμο του με τη Σαρλίν "έσκασαν" ακόμη δύο εξώγαμα που ζητούσαν αναγνώριση, που έμειναν όμως "εκεί που ήταν".