Κοινό εξώφυλλο για Κέιτ, Γουίλιαμ & Γεώργιο

10.07.2014
Τα γενέθλια του μικρού πριγκιπα πλησιάζουν και με την αφρομή, το Vanity Fair χαρίζει στον ίδιο και τους γονείς του το πρώτο τους κοινό εξώφυλλο.

Στις 22 Ιουλίου ο πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) θα γίνει ενός έτους. Το περιοδικό Vanity Fair επιλέγει για το εξώφυλλο του αυγουστιάτικου τεύχους του μια γλυκύτατη φωτογαφία του ίδιου στην αγκαλιά της μαμάς Κέιτ (Kate) δίπλα στον μπαμπά Γουίλιαμ (William) από το ταξίδι που έκαναν την άνοιξη σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και κάνει μια αναδρομή στον πρώτο χρόνο της ζωής του αγοριού που βρίσκεται στην τρίτη θέση της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, μετά τον παππού και τον πατέρα του.

Το αφιέρωμα υπογράφει η συνεργάτης του περιοδικού Κέιτι Νίκολ (Katie Nicholl) η οποία μεταφέρει πληροφορίες "εκ των έσω" χρησιμοποιώντας τις πηγές της από το παλάτι.

Μεταξύ των όσων καταγράφονται στο εκτενές άρθρο μαθαίνουμε ότι ο Γεώργιος ήταν αρκετά φωνακλάς τους πρώτους μήνες της ζωής του που θήλαζε σχεδόν δεν κοιμόταν τα βράδια γιατί πεινούσε συνέχεια. Η νταντά του, μάλιστα δυσκολεύτηκε πολύ να τον βάλει σε μια σειρά, αλλά τελικά τα κατάφερε.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Νίκολ, ο μικρός άρχισε να κοιμάται τις νύχτες μόνο αφού μπήκαν στη διατροφή του και μερικές στερεές τροφές…

Μάλιστα, λέγεται πως η πρώτη μεγάλη έκπληξη για τη μανούλα του ήταν το 19 ημερών υπερατλαντικό ταξίδι της οικογένειας την Άνοιξη, όπου "ο Γεώργιος συμπεριφέρθηκε σαν κύριος!".

Κατά τα άλλα, στο κείμενο σημειώνεται η διάθεση του νεαρού πριγκιπικού ζεύγους "να μεγαλώσει το παιδί φυσιολογικά". Για τον λόγο αυτό, ο Γεώργιος συναντά πολύ συχνά παιδιά της ηλικίας του για παιχνίδι, ενώ οι γονείς του ετοιμάζονται να του χαρίσουν και ένα αδελφάκι. Μάλιστα από αυτό το καλοκαίρι "βάζουν μπροστά τις προσπάθειες", σύμφωνα με το ρεπορτάζ...