Μουτάφη: Την βρήκαν να χορεύει σε οίκο ανοχής!

20.10.2014
Είναι από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς και στο παρελθόν τα προσωπικά της είχαν απασχολήσει τον Τύπο.

Ειδικά, την περίοδο που είχε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη. Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία με εξαίρεση την περίοδο εκείνη, δεν απασχολεί τη δημοσιότητα με τη ζωή της, καθότι είναι χαμηλών τόνων.

Ωστόσο, η ανιψιά του Μάκη Τσέλιου έδωσε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκαλύπτοντας μάλιστα και μία απίστευτη και πολύ αστεία ιστορία τω παιδικών της χρόνων. Όταν, δηλαδή, την έχασαν οι γονείς της και την βρήκαν σε ένα οίκο ανοχής στα Λαδάδικα!

«Πιο πολύ θυμάμαι από τους άλλους πως ήμουν ως παιδί. Πάντα ήμουν άγαρμπη. Και τώρα. Απλώς τώρα το διαχειρίζομαι αλλιώς. Ήμουν πολύ θετικό παιδί, όλα τα έκανα θετικά, η κατάληξη όμως μπορεί να ήταν άσχημη» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια περιέγραψε το αστείο περιστατικό με την εξαφάνιση της! «Μου έχουν πει το εξής οι γονείς μου. Αυτό δεν το θυμάμαι εγώ. Στη Θεσσαλονίκη εκεί που ήταν τα λαδάδικα και οι οίκοι ανοχής, τρώγαμε κάπου και με χάσανε. Εγώ ήμουν πολύ κοινωνική, πήγαινα στους γείτονες και έλεγα τα οικογενειακά. Και με έψαχναν. Με βρήκαν σε έναν οίκο ανοχής που ήταν όλες οι γυναίκες εκεί που δούλευαν και ήμουν σε ένα τραπέζι και μου χτύπαγαν παλαμάκια από κάτω. Τα είχαν παίξει βέβαια, δεν ήταν κάτι απλό, αλλά με βρήκαν».