Κέιτ & Γουίλιαμ: Ανακοίνωση για την άφιξη του μωρού

20.10.2014
Το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας ανακοίνωσε επίσημα πότε περιμένει το δεύτερο παιδάκι του.

Επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) στο Παλάτι του Κένσινγκτον βάζει τέλος στα σενάρια σχετικά με το δεύτερο μωρό που περιμένει η σύζυγός του, Κέιτ (Kate).

TO μωρό -άρα αποκλείονται τα δίδυμα- αναμένεται τον Απρίλιο του 2015, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται πως παρόλο που η δούκισσα του Κέιμπριτζ συνεχίζει να υποφέρει από τα συμπτώματα της υπερέμεσης, η κατάστασή της βελτιώνεται σταθερά.

Η άσχημη κατάσταση της 32χρονης δούκισσας την έκανε να ματαιώσει πολλές από τις προγραμματισμένες επίσημες εμφανίσεις της, όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κέιτ θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης στο πλευρό του Γουίλιαμ όταν θα καλωσορίσουν το πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σινγκαπούρης και τη σύζυγό του στο Royan Garden Hotel του Λονδίνου, αύριο. Αναμένουμε λοιπόν...

Το πρώτο παιδί του ζεύγους, ο πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2013 και πήρε την τρίτη σειρά στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου μετά τον παππού Κάρολο και τον πατέρα του, αφήνοντας στον θείο Χάρι στην τέταρτη.

Όσο για το φύλο του δεύτερου μωρού ακόμη δεν υπάρχει καμμία επίσημη πληροφορία. Για την ιστορία, η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από τη βάφτιση του μικρού πρίγκιπα.