Έγκυος Κέιτ: Αποκαλυπτήρια στην πρώτη δημόσια εμφάνιση

21.10.2014
Η δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε χαμογελαστή, πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης, αλλά είχαμε και ένα απρόοπτο.

Η Κέιτ (Kate) και ο Γουίλιαμ (William) ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους στις αρχές του Σεπτέμβρη και μαζί με αυτό έγινε γνωστό ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ παρουσιάζει -όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη- εντονότατα συμπτώματα υπερέμεσης, που την κρατούν "ξαπλωμένη και εσώκλειστη".

Μόλις χθες εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για την "υψηλή άφιξη" που αναμένεται τον Απρίλιο -όπου και ξεκαθαρίζεται ότι μιλούμε για ένα παιδί και ουχί για δίδυμα, όπως είχε φημολογηθεί- και σήμερα, έχουμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας για δεύτερη φορά, Κέιτ.

Έχοντας αναγκαστεί, λόγω της κατάστασής της, να ματαιώσει ένα σωρό επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες επρόκειτο να παραστεί, η 32χρονη δούκισσα μπόρεσε σήμερα να παραβρεθεί σε τελετή που δόθηκε προς τιμή του πρόεδρου της Δημοκρατίας της Σινγκαπούρης και της σύζυγό του στο Royan Garden Hotel του Λονδίνου, από όπου και οι φωτογραφίες.

Πολύ αδύνατη, όπως πάντα, αλλά φανερά χαρούμενη και χαμογελαστή, η Κέιτ δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα ενώ στο πλευρό της, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince Wililam) φαίνεται το ίδιο ευτυχής.

Ντυμένη σε γαλάζια καρό με την υπογραφή του Αλεξάντερ ΜακΚουίν (Alexander McQueen) η Κέιτ συνόδευσε τη σύζυγο του προέδρου της Σινγκαπούρης, Μαίρη Ταν, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και η ίδια η βασίλισσα με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

Ωστόσο, παρά το επίσημο της εκδήλωσης και τη γενική χαρά για τη θετική έκβαση των θεμάτων υγείας της εγκύου Κέιτ, είχαμε και ένα απρόοπτο καθώς ο αγέρας φύσηξε και σήκωσε τη φουστίτσα της, σε ένα ατύχημα που έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν!

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε και ένα μικρό βιντεάκι, όπως αυτό αναρτήθηκε στη σελίδα της βρετανική μοναρχίας στο Facebook όπου φαίνεται η στιγμή που η βασίλισσα και ο σύζυγός της, υποδέχονται τους επίσημους προσκεκλημένους τους. Ο μεν πρόεδρος της δημοκρατίας της Σινγκαπούρης φτάνει με το πρώτο αυτοκίνητο μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η δε σύζυγός του με το δεύτερο, μαζί με την Κέιτ.