Amal, Victoria και Pippa: Οι πρώτες διάσημες κυρίες που ξεχώρισαν στον γάμο

19.05.2018
Amal, Victoria και Pippa: Οι πρώτες διάσημες κυρίες που ξεχώρισαν στον γάμο
Η αφίξεις των καλεσμένων στο παλάτι του Windsor για τον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle συνεχίζονται και ήδη ξεχώρισαν δυο διάσημα και πολύ στιλάτα ζευγάρια.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Μεγάλη Βρετανία σήμερα και συγκριμένα στο Windsor όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να τελεστεί ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Οι επίσημοι προσεκεκλημένοι καταφθάνουν ήδη από τις 11.30 πμ ώρα Ελλάδας και στο Live Streaming που παρακολουθούμε ξεχωρίσαμε ήδη μερικές διάσημες παρουσίες..

Αρχικά είδαμε το ζεύγος Amal & George Clooney που εντυπωσίασαν ακόμη μια φορά με την ταιραιστή τους κομψότητα. Ευδιάθετοι και χαλαροί, οι δυο τους χαμογελούσαν σε όλους τους παραβρισκόμενους, πιασμένοι αγκαζέ.. Για την περίσταση η Amal επέλεξε μια κατακίτρινη δημιουργία Stela McCartney και εντυπωσίασε.

#amalclooney in #stellamccartney 👍🏼or👎🏼? #RoyalWedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) στις

#AmalClooney has arrived in bright yellow Stella McCartney accompanied by a very handsome date 😍 #royalwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire Australia (@marieclaireau) στις

Λίγο αργότερα, έφτασαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου η Victoria και ο David Beckham πιασμένοι χέρι χέρι. Ο διάσημος άσσος του ποδοσφαίρου δεν σταμάτησε να μιλά στο κοινό που του μιλούσε καθώς προχωρούσε ενώ κάποια στιγμή άφησε το χέρι της "καλής" του και πόζαρε για μια selfie κάνοντας μια νεαρή θαυμάστριά του ιδιαίτερα ευτυχισμένη.

Η Victoria περπατούσε σαφώς πιο σοβαρή -σχεδόν σκυθρωπή- φορώντας μια μπλε σκούρη δική της δημιουργία, με ένα ενδιαφέρον μεγάλο άνοιγμα στο στήθος και κατακόκκινες γόβες.

Here’s another type of royal couple! Victoria and David Beckham coordinate in navy for the #RoyalWedding.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine) στις

#VictoriaBeckham and #DavidBeckham at #MeghanMarkle and #PrinceHarry’s #RoyalWedding #WindsorCastle #BNxRoyalWedding #bellanaija

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BellaNaija (@bellanaijaonline) στις

Μϊα ακόμη παρουσία που ξεχώρισε κατά την άφιξή της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ήταν αυτή της Pippa Middleton. Η αδελφή της δούκισσας του Cambridge την οποία ο κόσμος περμένει με αγωνία να δει στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της πριν από λιγότερο από έναν μήνα, συνοδευόταν από τον σύζυγό της, James Matthews ενώ στην κοιλιά της αμυδρά ξεχώριζε κανείς τα σημάδια της εγκυμοσύνης..

#PippaMiddleton que está grávida e o marido já estão no casamento do ano do #principeharry e #meghanmarkle. . #regram #wedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ➖ N A N D O B R A Z Z I L ➖ (@nandobrazzil) στις