Meghan Markle: Η πρώτη φωτογραφία της νύφης με το νυφικό [photos & video]

19.05.2018
Meghan Markle: Η πρώτη φωτογραφία της νύφης με το νυφικό [photos & video]
Οι καλεσμένοι συνεχίζουν να προσέρχονται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και μόλις πριν από λίγα λεπτά η νύφη μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της και οδεύουν από το ξενοδοχείο όπου πέρασαν τη χθεσινή βραδιά στον παλάτι του Windsor. O φακός κατέγραψε την πρώτη της εικόνα με το νυφικό. Έστω και μέσα από το παράθυρο.

Για την επίσημη φωτογράφηση μετά τους αρραβώνες της η Meghan είχε επιλέξει δημιουργία των Ralph & Russo, σχεδιαστές που σύμφωνα με την DailyMail εμπιστεύτηκε και αυτή τη φορά. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν το νυφικό να έχει κοστίσει περί τις £100,000 (περίπου €115.000) και να είναι "βαριά κεντημένο"

Από την εικόνα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα, πάρα μόνο για το ότι φορά βέλο -μάλιστα φορά τιάρα δανεισμένη από την προσωπική συλλογή της βασίλισας όπως έχει γίνει ήδη γνωστό- και ότι η μητέρα της Doria Ragland είναι επίσης ντυμένη στα λευκά ή σε κάποιο πια άλλη παστέλ απόχρωση που από εδώ δεν μπορεί να διακριθεί.

It’s go time! #meghanmarkle #royalwedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) στις

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στον χώρο και ο γαμπρός με τον αδελφό και κουμπάρο του, οι πρίγκιπες Harry και William οι οποίοι περπάτησαν πεζοί μεγάλο κομμάτι της διαδρομής και μπήκαν στο παρεκκλήσι όπου θα περιμένουν πια τους γονείς των μελλόνυμφων, τη βασίλισσα και τη νύφη για να αρχίσει η τελετή..

Αναμένοντας τη μεγάλη στιγμή διάβασε όλες τις λεπτομέρειες για τις βέρες του ζεύγους εδω

Επίσης παρακολούθησε Live την τελετή εδώ